1. augusta dienas horoskops- neskaties pagātnē!

 

#AUNS  nepārsteidzies ar secinājumiem, tas var radīt nepatīkamas situācijas un pat konfliktus. Esi saudzīgāks pret sevi!

 

#VĒRSIS  radīsies jaunas idejas, kas nākotnē varētu palīdzēt sasniegt ievērojamus panākumus, vajag tikai tās attīstīt!

 

#DVĪŅI  šodien iespējamas dziļas sarunas ar kādu cilvēku, tā iespaidā var mainīties tavs skatījums uz pasauli un savu dzīvi!

 

#VĒZIS  šodien būs nopietnāks kā parasti. Lai arī tev iespējams ir taisnība, neuzspied savu viedokli citiem, īpaši savam partnerim!

 

#LAUVA  visu dienu būsi labā noskaņojumā, tevi caurstrāvos pozitīvisms, kas ļaus arī cietiem šo dienu pavadīt patīkamāk!

 

#JAUNAVA  šodien ideāla diena tiem, kas vēlas iepazīties vai atjaunot dzirkstelīti attiecībās – tu būsi neatvairāms!!

 

#SVARI  šodien centīsies pēc iespējas ātrāk tikt ar visu galā, lai varētu uzsākt atpūtu, bet uzmanies, ka nepalaid garām svarīgas lietas!

 

#SKORPIONS šodien tevi nodarbinās dažādi jautājumi, kas liks pārdomāt savas dzīves jēgu. Smelies enerģiju dabā!

 

#STRĒLNIEKS  neliec pārliekas cerības uz cietiem, šobrīd vari paļauties vienīgi uz sevi. Tiecies pēc iekšējās harmonijas!

 

#MEŽĀZIS  Šodien gūsi interesantu pieredzi, izdosies parādīt sevi no labākās puses – tas nepaliks nenovērtēts. Tevi gaida pārsteigums!

 

#ŪDENSVĪRS  jātiek vaļā no kautrības – citādi nekur netiksi, ir jāsaprot, ka, ja nemēģināsi, nekad neuzzināsi vai vari!

 

#ZIVIS būs jārisina privātās dzīves jautājumu – vajag izrunāties. Nav izslēgts, ka tavu uzmanību pievērsīs kāda jauna persona!

Leave a Comment