1. decembra dienas horoskops- neskaties pagātnē!

horoskops-sodienai

#AUNS neļauj apkārtējiem iejaukties tavos šīsdienas plānos, pat ja tas var radīt konfliktu. tu pietiekoši es nācis viņiem pretī!

#VĒRSIS  tagad, kad tava sirds un prāts darbojas harmoniski, tu tiksi galā ar visu, kas nāks tavā ceļā!

#DVĪŅI  šodien ir laiks sakārtot personīgās lietas un radīt sev vairāk brīvības. esi izpalīdzīgs- citiem ir nepieciešama tava palīdzība

#VĒZIS skorpiona zvaigznāja ietekmē atjaunosies tava enerģija un radīs iedvesmu sākt plānot nākotni, gatavojies!

#LAUVA dienas gaitā vairāk parādīsies tava ideālistiskā puse, ļauj šodien savām vīzijām tevi vadīt, atklāsi kaut ko pārsteidzošu.

#JAUNAVA tavi nākotnes panākumi ir atkarīgi no tā, vai tu spēsi panest visu, kas šobrīd notiek, tev ir nepieciešama pacietība!

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai no 28. novembra līdz 4. decembrim

#SVARI atklāsi svarīgu patiesību par sevi, kas tev ļaus beidzot apjaust vajadzību mainīt kādu lietu, tava ģimene tevi atbalstīs!

#SKORPIONS ja uzstādīsi robežas un neļausi apkārtējiem tās pārkāpt, tev šodien izdosies atvēlēt vairāk laiku savām vajadzībām

#STRĒLNIEKS šodien tev ir jāievēro piesardzība visur, kur iesi. sajutīsi pārmaiņas savā sirdī- pateicoties mēness ietekmei!

#MEŽĀZIS šodien sajutīsi tādu enerģijas pieplūdumu, ka liksies, ka nav nekā ko tu nevarētu paveikt, un šobrīd tā tiešām ir!

#ŪDENSVĪRS ievelc elpu un vienkārši pasmejies par citu mēģinājumiem tevi ievilkt savās problēmās, viņiem tas neizdosies

#ZIVIS dienas gaitā sajutīsi grūtības sakoncentrēties uz konkrētu darbu, jo tas nav tas, kas tev ir jādara, tu taču zini!

Leave a Comment