1. februāra dienas Horo***ps – neskaties atpakaļ!

dienas-Horo***ps

#AUNS  pat ja vakar izdarīji lēmumu, šodien tavs prāts var mainīties jo redzēsi visu savādāk,lai atrastu pareizo ceļu uzticies instinktiem

 

#VĒRSIS  šodienas plāni var viegli mainīties, var rasties gan sarežģījumi, gan pozitīvi pārsteigumi.  Jebkurā gadījumā – nesteidzies!

 

#DVĪŅI  šodien vajag uzmanīties, kāds tev var radīt piedāvājumu, kas ir pārāk labs, lai būtu patiess, neuzķeries!

 

#VĒZIS  šodien var sanākt izdarīt kaut ko ekstrēmu – tas nenozīmē, ka rezultāts būs slikts, bet tas var izsist tavu dzīvi no sliedēm

 

#LAUVA  lai dabūtu to ko tu vēlies no citiem, nāksies spert soli viņu virzienā, bet nedari neko, kas ir pret taviem principiem!

 

#JAUNAVA nestreso, ja sanāk kaut kas neizdodas un to ir jāatliek, patiesībā, tas tev ir nepieciešams, lai varētu vairāk veltīt laiku sev!

Lasi arī: 2017. gada Horo***ps visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri dzimuši Truša gadā

#SVARI  jutīsi, ka dzīve paliek vieglāka, nu vismaz finansiālajā jomā, bet ilgtermiņā tev beidzot ir jāsāk domāt ar galvu!

 

#SKORPIONS šodien visi būs uz cita viļņa nekā tu, tāpēc negaidi citu atbalstu, pat no tuvākajiem, par laimi, tev tas nav vajadzīgs!

 

#STRĒLNIEKS  pārāk bieži esi ļāvis citiem noteikt tavu dzīvi – ir laiks salauzt važas un kļūt brīvam, neatkarīgi no tā, kādas būs sekas.

 

#MEŽĀZIS  nepieļauj kļūdu palaižot vaļā kaut ko vai kādu – tu to nožēlosi, šis ir laiks lai dotu otras iespējas un noticētu brīnumam!

 

#ŪDENSVĪRS  lai kas arī tevi šōdien būtu nomācis, brīvdienas to izdziedēs, jutīsi, ka atkal viss ir iespējams un tā patiešām arī ir!

 

#ZIVIS  beigsies blokāde, kas neļāva tev darīt to, ko vēlies – tagad tikai nekavē, ir laiks rīkoties! Neuzticies citu solījumiem, bet gan tikai darbiem!

Leave a Comment