10 labākie Zodiaka zīmju pāri, kuri pirmajā mirklī var šķist visnotaļ nesaderīgi

Skorpions – Auns

Var šķist, ka šo abu Zodiaka zīmju pārstāvji vispār reti kuram der, taču savā starpā viņi patiešām lieliski harmonizē. Visa būtība slēpjas tajā, ka viņiem ir ļoti līdzīgs temperaments, tāpēc arī viņiem vienam otru saprast ir daudz vieglāk, kas noved pie tā, ka viņiem nav nekādas izteiktas vēlmes kašķēties savā starpā. Maģija!

Kaisle – 100 %. 

Romantika – 40 %. 

Sapratne – 80 %.

Dvīņi – Ūdensvīrs

Šo parīti var redzēt pilnīgi visos saderības horoskopos. Viņi pilnīgi noteikti spēj rast kopīgu valodu, izdomāt ideālus laika pavadīšanas veidus, ciena viens otra personīgo telpu, kā arī viņus vieno kopīgas intereses un vēlme izzināt visu jauno!

Kaisle – 90%.

Romantika – 65 %.

Sapratne – 100 %.

Vērsis – Strēlnieks

Šajā pārī viss ir diezgan stabili, jo Strēlnieks uz ļoti daudz ko ir gatavs Vērša dēļ, bet Vērsis to spēj pienācīgi novērtēt. Šo abu zodiaka zīmju pārstāvji prot kopā gan labi atpūsties, gan arī strādāt.

Kaisle – 65 %.

Romantika – 65 %. 

Sapratne – 75 %. 

Lauva – Dvīņi

Ar Lauvām mēdz būt ļoti grūti, taču, ja Dvīņi mīl no sirds, viņi pilnīgi noteikti ir gatavi piestrādāt pie šīm attiecībām. Kaut kādā brīdī Lauva sapratīs, ka Dvīnis viņai ir vispiemērotākais.

Kaisle – 85 %. 

Romantika – 60 %.

Sapratne – 70 %. 

Zivis – Mežāzis

Šis pāris ļoti labi sader tāpēc, ka Mežāži prot ļoti labi izprast Zivju iekšējo pasauli, bet visiem taču ir labi zināms, cik Zivis mēdz būt noslēpumainas. Šo abu Zodiaka zīmju pārstāvji iekļūs viens otra dvēselēs, radīs stipru ģimeni un dzīvos ilgi un laimīgi!

Kaisle – 50 %.

Romantika – 80 %. 

Sapratne – 80 %. 

Svari – Svari

Ideāli! Ne visiem Zodiaka zīmju pārstāvjiem kaut kas tāds ir iespējams. Visa būtība slēpjas tajā, ka šajā gadījumā abiem partneriem izdodas vienam otru līdzsvarot. Kopā viņi spēj sasniegt iekšēju mieru un izveidot ilgstošas attiecības.

Kaisle – 50 %.

Romantika – 80 %.

Sapratne – 90 %.

Lasi vēl: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā!

Jaunava – Lauva

Jaunava mīl kārtību, bet Lauva mīl varu. Tādā veidā viņi nodrošina viens otru ar visu nepieciešamo. Lauvai patīk rūpes, ko dāvā Jaunava, tāpēc viņš to ar prieku aizsargās.

Kaisle – 80 %. 

Romantika – 75 %.

Sapratne – 60 %.

Vēzis – Zivis

Šīs ir ļoti mierīgas zīmes, tāpēc viņi nerīkos skandālus un drāmas. Šajās attiecībās valda savstarpēja cieņa un sapratne. Abi partneri lieliski atbalsta viens otru un atrod kopīgas intereses, kas vēl vairāk stiprina šīs attiecības.

Kaisle – 70 %.

Romantika – 90 %.

Sapratne – 90 %. 

Jaunava – Vēzis

Arī šīs attiecības pilnīgi noteikti būs spēcīgas un ilglaicīgas, jo Vēži prot novērtēt visu to, ko viņu labā dara Jaunavas. Šī ir savienība, kurā harmonija burtiski virmo gaisā, turklāt viņi abi noteikti zina, kas ir romantika!

Kaisle – 70 %. 

Romantika – 100 %. 

Sapratne – 85 %. 

Mežāzis – Strēlnieks

Šiem abiem būs ļoti interesantas attiecības, kurās pilnīgi noteikti nebūs jāgarlaikojas un jāmeklē kādu aizstājēju. Viņi pastāvīgi spēs noturēt šīs attiecības tonusā, no jauna atrodot jaunus izklaides veidus. Ļoti labs attiecību piemērs!

Kaisle –  80 %.

Romantika – 75 %. 

Sapratne – 95 %. 

Leave a Comment