10 lietas, ko noteikti nevajadzētu glabāt vannas istabā; #4 nezināju!

1. Cietās ziepes

Ja vēlies vannas istabas tīrīšanu padarīt vieglāku, atbrīvojies no cietajām ziepēm un labāk izmanto šķidrās ziepes ar dispenseru, jo tad nebūs ik pēc dažām dienām jātīra ziepju trauciņš.

2. Medikamenti

Neļauj sevi apmuļķot ar it kā zālēm paredzēto skapīti. Vannas istabā tām nav vietas, jo mitrums un temperatūras maiņa uz tām atstāj negatīvu ietekmi. Labāk novieto medikamentus kaut kur citur, kur ir pastāvīga istabas temperatūra (20 – 25 ° C).

Herbal pill.

3. Rotaslietas

Vannas istabas mitrais gaiss var paātrināt oksidēšanās procesu, kā rezultātā rotaslietas var sākt rūsēt. Pat ja dušā ar tām neej, labāk novieto vērtslietas kādā vēsā un sausā telpā.

 

Lasi vēl: Lūk, kā izskatās manas “sapņu” grīdas dizains – superīga ideja viesistabas, koridora un pat vannasistabas grīdai

 

4. Kosmētika

Nav svarīgi, vai lieto birstošo pūderi vai šķidro tonālo krēmu. To visu vajadzētu glabāt istabas temperatūrā, tāpēc vannas istaba nav piemērotākā vieta. Tas varētu būt vēl viens iemesls, lai iegādātos jaunu guļamistabas galdiņu.

5. Smaržas

Tas pats attiecas arī uz smaržām. Pat ja vēlies padižoties ar savu skaisto smaržu pudelīšu kolekciju… karstums un mitrais gaiss paātrina oksidēšanās procesu, tāpēc smaržas ātrāk sabojājas.

efed1e4d563a

6. Ūdensneizturīgas elektriskās ierīces

Protams, var saprast, ka dušā Tev patīk dziedāt līdzi mīļākajām dziesmām, taču augstais mitruma līmenis negatīvi ietekmē elektroniskās ierīces, kas nav paredzētas šādiem apstākļiem, un pastāv lielāks risks tās sabojāt, tāpēc labāk izvēlies ūdensizturīgas ierīces.

7. Dvieļi un gultas veļa

Tā kā vannas istabās bieži vien rodas pelējums, labāk novieto dvieļus un gultas veļu kādā citā telpā. Atstājot ieslēgtu ventilatoru, var ātrāk izžāvēt mitros dvieļus.

8. Grāmatas

Lai arī šķiet vilinoši atstāt vannas istabā kādu lasāmvielu, mitrums sajaukumā ar papīru var sabojāt Tavas mīļākās grāmatas, tāpēc atstāj grāmatas un žurnālus sausā vietā.

9. Nagu laka

Lai arī tavām skaistajām nagu lakām ir divu gadu derīguma termiņš, tās var sabojāties arī ātrāk, ja tās glabāsi vannas istabā, kur ir mainīga gaisa temperatūra. Labāk atstāj nagu lakas telpā ar istabas temperatūru, piemēram, guļamistabā.

contemporary-bathroom-cabinets-and-shelves

10. Nelietotie skuvekļi

Tavs pašreizējais skuveklis var palikt vannas istabas skapītī, taču pārējos skuvekļus, kas vēl nav izmantoti, glabā citā telpā. Gaisa mitrums var tos padarīt neasus, kā arī asmeņi var sākt rūsēt vēl pirms tos esi sākusi izmantot.

Leave a Comment