10 mīti par nevainības zaudēšanu

Mīts Nr. 3. Agrārā dzimumdzīve ir kaitīga Vese***ai. 

Jaunavības plēve – tā ir pirmām kārtām uz kādu periodu noteikta barjera pret infekcijām, kamēr neveidosies aizsardzības mikroflora (līdz 17-18 gadiem). Makstī līdz šim vecumam ir ļoti plāns epitēlija slānis – to ir viegli traumēt seksa laikā. Un tas var pirmām kārtām novest pie dažādiem iekaisumu rašanās procesiem un arī pie neauglības.

 

Mīts Nr. 4. Vēlākā dzimumdzīve ir kaitīga Vese***ai. 

Savā laikā, pat vairāki ārsti uzskatīja, ka migrēnas un pumpas – rezultāts ieilgušai nevainībai. Iespējams, ka šīs Sli**bas ir hormonāli saistītas, taču tās nekādi nav atkarīgas no jaunavības plēves klātbūtnes. Tās pārsvarā tiek uzskatītas par psiholoģiskām slimībām.

 

Mīts Nr. 5. Tiem, kas nedzīvo dzimumdzīvi – nevajadzētu apmeklēt ginekologu. 

Gan ginekologu, gan urologu pirmām kārtām jau 6-7 gadu vecumā vajadzētu apmeklēt. Jāatceras, ka mūsdienu medicīnā sākuma stādījās var izārstēt praktiski visas Sli**bas. Attiecīgi zēniem tās ir fimoze un sēklinieku vēzis.

 

Mīts Nr. 6. Deflorācija ir ļoti sāpīgs un asiņojošs process. 

Protams, viss ir iespējams, līdz pat banāli fiziskai nesaderībai. Taču normālās situācijās, ja meitene ir pareizā veidā uzbudinājusies, sāpes un As**is var nebūt. Tas ir saistīts ar to, ka pirms uzbudināšanās maksts izstrādā dabisku vielu, kas darbojas kā lubrikants.

 

Mīts Nr. 7. Pirmajam partnerim vajadzētu būt vecākam un pieredzējušam. 

Kā jau jebkurā lietā – tas būtu vēlams, taču neobligāti. Pieredzējušam partnerim pietiks spēju, lai jūs maksimāli uzbudinātu. Taču tas nekādi nav saistīts ar viņa vecumu. Tā kā esiet saprotoši.

 

Mīts Nr. 8. Nevainību zaudēt labāk vannā. 

Siltā vanna viegli atslābina muskuļus un nervus, novērš spazmas un samazina sāpju sajūtu. Taču, diemžēl, ūdens noskalo dabiskos maksts un dzimumlocekļa šķidrumus. Stipri hlorēts ūdens, tāpat arī nevar garantēt drošību pret infekciju iekļūšanu.

 

Mīts Nr. 9. Pirmais sekss ar prezervatīvu ir sāpīgāks. 

Mūsdienīgi prezervatīvi ir noklāti ar speciālu smēri, kas atvieglo slīdēšanu. Ja pievienot tai dabisku un sintētisko smēri, tad rodas ideāls variants. Penetrācija kļūst maigāka un nesāpīgāka.

Lasi arī: Reizes, kad sekss tiešām ir problēmas atrisinājums

 

Mīts Nr. 10. Pirmajā vakarā nedrīkst palikt stāvoklī. 

Vairāk pat kā drīkst. Sieviešu organisms ir gatavs grūtniecībai jau kopš 11-12 gadu vecuma un jaunavības plēve šajā gadījumā netraucē. Ir zināmi gadījumi, kad sieviete paliek stāvoklī pat pēc orāliem glāstiem. Un arī pat bez partnera.
Eksperti uzskata, ka stresa situācijās, augstu temperatūru iespaidā sieviešu olšūna var dalīties pati. Olšūnā, kas ir gatava apaugļošanai, atrodas 23 hromosomas – un ar augstākminēto iemeslu dēļ tās dalās, veidojot tās pašas nepieciešamās 46 hromosomas. Pēc tam olšūna veido embriju.

 

Avots: newsland.com

Leave a Comment