10 pazīmes, kas liecina par to, ka Tev piemīt pārdabiskas spējas

 

15882593404_ee72d68f8b_b

 

1. Jūs jau sen redzat dīvainas lietas

Iespējams, ka bērnībā Jūs tās uzskatījāt par savām fantāzijām, zīmējāt tās vai arī veicāt dīvainus ierakstus savā dienasgrāmatā, taču Jūs pilnīgi noteikti jutāt un redzējāt kaut ko savādu. Tiek uzskatīts, ka bērni ir uzņēmīgāki pret dažādām paranormālām parādībām, tāpēc tas, ka bērnībā ar Jums notika kas tāds, ir pilnīgi normāli.

 

2. Jūsu sapņi un murgi ļoti līdzinās realitātei

Tiek uzskatīts, ka sapņu pasaule un garu pasaule ir savstarpēji saistītas, tāpēc tas ir pilnīgi normāli, ja Jūs miegā sajūtat paralēlo pasauli, it īpaši, ja Jums liekas, ka tā ir realitāte. Iespējams, ka dažus sapņus Jūs ļoti skaidri atceraties gadiem ilgi, sajūtat pieskārienus un smaržas, ko jutāt tur. Tas pats ir attiecināms arī uz murgiem. Iespējams, ka Jūs pat varat noteikt savu sapņu nozīmi, atšifrējot tos. Daži uzskata, ka gari tādā veidā pa tiešo sazinās ar ekstrasensiem.

 

3. Jums ir spēcīga saikne ar senām vietām

Kas Jūs nonākat kādā vēsturiskā vietā, Jūs pēkšņi pārņem spēcīgas sajūtas, ko nav iespējams izskaidrot, bet šīs sajūtas pilnīgi noteikti nav no šīs pasaules. Tas pats noteikt arī tad, kad Jums rokās nokļūst kāds senatnīgs priekšmets. Tiek uzskatīts, ka ekstrasensorā enerģētika var būt saistīta ar vietām un lietām, un Jūs to pilnīgi noteikti sajutīsiet, ja esat apveltīts ar nepieciešamajām spējām.

 

4. Jums ir spēcīga saikne ar dzīvniekiem

Par cik visas pārdabiskās lietas ir saistītas ar komunikāciju, kas neiekļauj sevī vārdus, tiek uzskatīts, ka ekstrasensi ir spējīgi komunicēt ar dzīvniekiem. Iespējams, ka Jūs vienmēr esat jutuši īpašu saikni ar kādas noteiktas sugas dzīvniekiem vai arī ar kādu vienu konkrētu dzīvnieku kādā savas dzīves periodā. Jūs jūtat saikni, kurai nav nepieciešami vārdi.

 

5. Jūs esat redzējuši vai jutuši dīvainas lietas pēc kāda tuva cilvēka Nā*es

Tuva cilvēka Nā*e – tas ir smags trieciens katram cilvēkam, taču varbūt Jūs esat pamanījuši kaut kādas īpašas lietas, neparastas lietas, kas pastāvīgi Jums ir atgādinājis par aizgājēju. Daži pieļauj domu, ka tas nozīmē to, ka nelaiķa gars ir aizkavējies šajā pasaulē, lai ļautu ģimenes locekļiem saprast to, ka viss ir labi. Biežākās pazīmes ir baltas spalvas un lidojošas dzirksteles.

 

6. Jūs daudz ko redzat ar acs kaktiņu

Bieži vien Jums šķiet, ka ar pašu acs kaktiņu Jūs redzat veidolus vai varbūt arī cilvēka tēlus. Ir ļoti daudz teoriju par to, kāpēc parādās šādas “vīzijas”, taču daži tic tam, ka tie ir gari, it īpaši, ja Jūs tos parasti redzat vienās un tās pašās vietās.

 

Lasi vēl: Noslēpumaini fakti un maģiski padomi par spoguļiem

7. Arī kāds no Jūsu ģimenes locekļiem ir sajutis līdzīgas lietas

Tiek uzskatīts, ka šīs pārdabiskās spējas, tāpat kā daudz kas cits, tiek nodots mantojumā. Iespējams, ka Jūs esat dzirdējuši, ka kāds no Jūsu radiniekiem ir pieminējis kādas neizskaidrojamas lietas, kas ar viņu notikušas, bet varbūt Jūsu otrās pakāpes māsīca bērnībā bija pārliecināta, ka viņas mājā spokojas.

 

8. Jūsu klātbūtnē tehnika mēdz iziet no ierindas

Ļoti daudzi tic tam, ka garu un ekstrasensu enerģija var radīt traucējumus elektroniskajām iekārtām, piemēram, piespiežot tās izslēgties. Pilnīgi bez jebkāda pamatota iemesla. Gluži kā šausmu filmās. Tāpēc, ja Jūsu klātbūtnē kas tāds notiek, iespējams vaina nav tehnikā, bet gan Jūsos!

 

9. Jūs dzirdat skaņas blakus istabā, lai gan mājās vairs neviena nav

Tāpat kā ēnas, kuras Jūs redzat ar acs kaktiņu, arī skaņas var nozīmēt garu klātbūtni. Tās var būt visdažādākās skaņas (čīkstoņa vai it kā kāds pārvietotu kādu priekšmetu), turklāt tās parasti nāk no turienes, kur it kā neviena nav. Tā ir vēl viena pazīme, ka Jūs esat jūtīgs pret paranormālām aktivitātēm.

 

10. Jūs vienmēr ir vilinājušas pārdabiskas lietas

Jūs jau no agras bērnības ir piesaistījuši trokšņi naktīs. Iespējams, Jums patika skatīties šausmu filmas, kad pārējie mierīgi gulēja. Bet varbūt Jūs jutāt saikni ar vietu, no kuras citi baidījās. Ja tā patiešām bija, tad, iespējams, ka Jums šo savas dzīves pusi vajadzētu papētīt sīkāk.

Leave a Comment