11. aprīļa dienas horoskops – mēness spēcīgi ietekmēs!

dienas-horoskops

#AUNS  Izmanto šo dienu, lai sakārtotu domas un iekšējo pasauli sevī! Nevajag ignorēt grūtības, bet skaties tām tieši acīs!

#VĒRSIS  Atgriezties drošības sajūta, pateicoties mēness pozitīvajai ietekmei! Sev priekšā redzi jaunu iespēju, kas dod motivāciju!

#DVĪŅI  šī diena būs visnotaļ pozitīva – vakarā, pat uz noguruma fona, spēsi saskatīt jaunas iespējas un ceļu, kā pēc tām tiekties!

#VĒZIS  Šodien šķitīs ka viss ir apstājies.. Bet tas nav slikti – izmanto šo laiku, lai iekšēji atjaunotos un pārkārtotu gan sevi, gan vidi!

#LAUVA  Var sanākt pārpratumu diena- vai nu tev apkārt neviens neko nesaprot, vai arī tu neskaidri izsakies! Lai nesanāk otrais, runā tieši!

#JAUNAVA  Tava pacietība var lēnām zust, ja lietas arvien nesakārtosies! Šādās reizēs drīkst arī izlādēt emocijas – tas mēdz palīdzēt!

 

Lasi arī: 11. aprīļa parādība Rozā Mēness spēcīgi ietekmēs visus zemes iedzīvotājus

 

#SVARI  Tavi sapņi nav nemaz tik tālu no tevis, šodien mēness tevi iedvesmos tiekties pēc tiem arvien vairāk! Vizualizē tos!

#SKORPIONS Var mainīties tavs priekšstats par konkrētu cilvēku vai notikumu, jo var atklāties jauni fakti un situācijas

#STRĒLNIEKS  šodien gribēs paveikt visu uzreiz! Var sanāk pārkraut sevi! Bet uzmanies ar tēriņiem – var sanākt iebraukt auzās citādi

#MEŽĀZIS  Visums mudina tevi vairāk rūpēties par savu fizisko labsajūtu, kuru pēdējā laikā esi atstājis novārtā! Ķermenis ir tavs templis!

#ŪDENSVĪRS  Nebrīnies, ja šodien jūties tā īpaši! atmodīsies tava iztēle, tāpēc šodien savās izpausmēs būsi īpaši spilgts!

#ZIVIS Neļauj šodien lepnumam aizšķērsot ceļu uz iespējām! Dažkārt labāk ir norīt to krupi, lai ar dubultu spēku mestos mērķim atkal virsū!

Leave a Comment