11. februāra dienas horoskops– atklāsies apkārtējo īstā daba!

#AUNS  Varbūt šodien tam nebiji gatavojies, bet citiem būs vajadzīga tava palīdzība –  no vieniem tā būs patiesa, bet citi gribēs novel savas problēmas uz tevi! Spried pats par to, kur un kam būtu jāpalīdz un kuriem vari atļauties uzmest(jo viņi tevi čakarē).

#VĒRSIS  mēnesim esot skorpiona zīmē, tiks uzlādēta tava enerģija, kas ļaus būt citiem pāris soļus priekšā. Izjutīsi spēcīgāku atbildības sajūtu pret pienākumiem pret sevi un citiem. Pamodīsies arī tava radošā puse – izmanto to!

#DVĪŅI  Merkūrija ietekmē var rasties zināmas nepatikšanas, bet nekas tāds ar ko dienas gaitā sarunu ceļā nevarētu tikt galā – tāpēc nenokar galvu! Attiecībās ar citiem pasaki skaļi un atklāti ko tu jūti, lai varētu atgūt emocionālo balansu!

#VĒZIS  Aizmirsti par plāniem, ko šodien biji veidojis – diena izvērtīsies mazliet haotiska, nāksies peldēt pret straumi, lai sasniegtu mērķus. Neiesāc jaunus darbus, projektus,  pirms neesi ticis galā ar esošajiem darbiem!

#LAUVA  Jau no paša rīta sajutīsi iedvesmu un pozitīvu enerģiju, kas tev ļaus atgūt iekavēto laiku ātrāk paveicot iekavēto – nedēļas produktīvākā diena! Neaizmirsti dienas gaitā arī atveltīt laiku sev – atpūtai, citādi izdegsi pirms vēl nedēļa būs beigusies!

#JAUNAVA  Šodien izdosies progresēt saistībā ar plāniem – darbi ies no rokas, galvenais, neaizmirst pagātnē pieļautās kļūdas, mācīties no tā, lai tās neatkārtojas. Tavu garīgo mazliet pagrauzīs emocionālās lietas – centies domāt pozitīvāk!

#SVARI  Paskaties uz notiekošo ar kritisku aci – spēsi saskatīt tās vietas, kas būtu jāmaina. Atceries ievērot robežas gan citu, gan savas – neļauj tās pārkāpt. Tas ir vitāli nepieciešams, lai tu spētu saglabāt savu iekšējo mieru un harmoniju.

#SKORPIONS Šodien labāk meklēt padomus nekā tos dot, jo tava galva nebūs pilnīgi skaidra, . Tāpēc šodien labāk neskriet apkārt, bet gan apstāties un pavērties atpakaļ uz padarīto. Šovakar nostādi savu mīļoto/mīļos kā prioritāti!

#STRĒLNIEKS  Centies neuzņemties liekus pienākumus, bet gan vairāk koncentrēties uz to, kas tiešām ir jādara. Atceries – viss sākas ar vienu soli uz priekšu, ja kaut ko patiešām vēlies,  uzdrošinies riskēt un to spert, pat, ja nezini, kas būs tālāk.

#MEŽĀZIS  Nesteidzies, bet dari visu pārdomāti – tu taču negribi pieļaut stulbas kļūdas? Šis nav īstais mirklis, lai ignorētu savu intuīciju – ieklausies tajā. Ja ir nepieciešams, nebaidies meklēt “augstāku” palīdzību!

#ŪDENSVĪRS  šodien būsi izteikti virzīts uz mērķi – nemaz neredzēsi kas notiek apkārt. Uzmanies, ka tādā veidā neievaino citus, lai vēlāk nav jātaisnojas. Ja sāc izjust blokādi, vislabākais risinājums ir meditācija – izmēģini, tas palīdzēs!

#ZIVIS  Šodien citi tev iespējams patraucēs dzīvot – bet tu vari no tā izvairīties vienkārši ignorējot viņus! Ja gribi sevi pierādīt, to visātrāk ir iespējams izdarīt parādot savus darbus nevis vārdus – tukša runāšana darīs tikai vairāk slikta.