11. jūlija horoskops – turies pretī negatīvām enerģijām!

#AUNS  Šodien iespējams pamodīsies ne tajā labākajā noskaņojumā, tāpēc, ja ir iespējams, pavadi laiku meditējot vai citādi izvēdinot savu galvu, sakārtojot domas un emocijas pa plauktiņiem.

#VĒRSIS  Vecas jūtas atkal var uzziedēt, bet tikai lai tās pa visām reizēm varētu beidzot nolikt maliņā. Šodien īpaši svarīgi ir uzturēt galvu un domas tīru no negācijām un uztraukumiem– tas tev tiešām nav vajadzīgs!

#DVĪŅI  Šodien labākā stratēģija ir visus lēmumus nolikt maliņā un sagaidīt nākamo nedēļu – tikai tad tiem pievērsties! Ļaujies visumam tevi vadīt, saglabā objektīvu skatu uz pārmaiņām un citiem dienas notikumiem.

#VĒZIS  Mēness iespaidā var gadīties kādas ķibeles finanšu jomā, tāpēc jo īpaši stingri pieskati, kur un kā aizplūst tava nauda, ja pareizi rīkosies izdosies iegūt vairāk. Ja ir iespējams, pārbaudi savu veselību!

#LAUVA  Šodien vari aizmirst par saviem plāniem – viss tāpat notiks pašplūsmā. Mēness iespaidā tev būs iespēja iegūt informāciju, kā tikt galā ar saviem nelabajiem paradumiem un mainīties – tieši tas, ko vēlējies!

#JAUNAVA Šī ir īstā diena lai apskatītu, kā pēdējos mēnešos tev ir veicies – kurās jomās jūtams progress un kurās vēl ir ko pieslīpēt. Atklāsi, ka dažas šķietamās problēmas patiesībā tev palīdzēja!

#SVARI  Mēness šodien būs izpalīdzīgs, diena liksies viegla, jutīsi stingru pamatu sev zem kājām, tāpēc arī vieglā būs veikt kādas pārmaiņas vai uzsākt ko pilnīgi jaunu. Iespējams uzradīsies kāds negaidīts darbiņš..

#SKORPIONS ja centīsies šodien kaut ko radikāli izmainīt, tad nebrīnies, ka beigās būsi ar sabojātu garastāvokli un kodīsi sev pirkstos. Labāk atkāpties soli atpakaļ un ļaut lietām vienkārši notikt!

#STRĒLNIEKS  Šodien tavs šarms un starojošā dvēsele būs kā magnēts jauniem cilvēkiem un brīnišķīgām iespējām, tāpēc nebrīnies, ja šī diena  liksies pat mazliet maģiska. Galvenais – neaizsapņojies!

#MEŽĀZIS  Ja kaut ko šodien esi saplānojis, tad zini, ka pastāv iespēja, ka viss notiks pretēji tām vēlmēm un plāniem. Tā vietā lai par to sūkstītos, centies saskatīt it visā labo – tev būs vairāk laika tuvajiem cilvēkiem!

#ŪDENSVĪRS  Šodien būs stingri jāturas uz kājām, jo mēness tev nebūs labvēlīgs – ap tevi būs enerģijas, kas traucēs tikt uz priekšu. Šovakar atvēli vairāk laika mīļajiem, nebaidies dalīties savās dziļākajās domās ar viņiem!

#ZIVIS Šodien pirmais ko pamanīsi, būs, cik viegli ir komunicēt ar citiem – šķitīs, ka viņi tevi beidzot saprot. Visu, ko tev ir nepieciešams zināt, atrast ir pavisam viegli, netaisi problēmu tur, kur to nav!

Leave a Comment