11 pazīmes, kas liecina, ka viņš domā, ka Jūs būsiet kopā vienmēr

1. Jums ir vienādi mērķi

Ir svarīgi abiem partneriem būt spējīgiem iedomāties, ka nākotnē kopīgi vēlaties dibināt ģimeni, dzīvot kopīgi vai arī kopā vēlēties apceļot pasauli. Atrašanās uz viena domu viļņa ilgtermiņā ir ļoti nozīmīga.

2. Jūs zināt, kas jums vajadzīgs no otrās pusītes

Tas mazāk attiecas uz laipnību un rūpēm, bet vairāk uz sapratni, kad būt laipnam un rūpjpilnam. Varbūt, ja esi dusmīgs, labāk Tevi atstāt vienatnē, neuzplijoties, arī šāda vēlme ir jāciena. Mīļotajam cilvēkam jāizprot tavas emocionālās robežas un vajadzības.

3. Jūs esat piedzīvojuši grūtus brīžus un tikuši tiem pāri

Ja esat palīdzējuši viens otram pārvarēt grūtības un šķēršļus, Jūs zināsiet, ka attiecības būs stabilas pat nebaltās dienās.

4. Jūsu attiecību galvenais mērķis nav sekss

Ir lieliski, ja esi ar kādu, ar kuru savienoties fiziskā līmenī, bet, ja uzskati, ka šis cilvēks visādi citādi ir briesmīgs, tad šīs attiecības nebūs ilgstošas.

5. Sekss ir patīkams

Sekss ir svarīga attiecību sastāvdaļa, bez lieliska un nepārspējama seksa nevar iztikt neviens pāris.

6. Jūs mākat ne tikai strīdēties, bet arī salabt

Jūtu paturēšana pie sevis, lai izvairītos no ķīviņa, ir vienkārša, tomēr ilgtermiņā tās pašas jūtas sāks Tevi grauzt. Strīdi nav problēma, ja vien mākat pēc tiem salabt.

7. Jūs pastāvīgi mācaties viens no otra

Jūs viens otru padarāt labāku, kā arī iepazīstināt ar jaunām lietām. Jā, iespējams, šajā gadījumā jābūt īpaši atvērtam pret visu jauno, toties attiecības nekad nekļūst apnicīgas vai garlaicīgas.

8. Jums nekas kopā nav jādara

Tu saproti, ka esi kopā ar īsto cilvēku tad, kad atrodoties viņa klātbūtnē Tu nejūties neveikli, ja iestājas klusums.

9. Toties randiņi ir aizraujoši

Jūs vēl joprojām spējat atrast aizraujošas nodarbes. Tiklīdz uzzini par kādu interesantu pasākumu, pirmais, kam to nosūti, ir Tavs mīļotais cilvēks.

10. Jūs viens otram varat atklāt visu

Nav nekādu noslēpumu. Jūs abi zināt visu, kas jāzina, un par to viens otru netiesājat.

11. Tu uzticies savam mīļotajam cilvēkam

Šis ir attiecību pamats. Nav nekādas greizsirdības un noslēpumu. Tev nenākas izmisīgi pārlūkot otra cilvēka mobilo tālruni, kamēr viņš ir dušā. Tu jūties ērti un droši viņa sabiedrībā. Šajās attiecībās ir stabilitāte.

 

Leave a Comment