12. aprīļa horoskops – velti vairāk laika sev!

#AUNS Zinu, ka ne vienmēr tas ir iespējams, bet šodienu nudien jāmēģina tev veltīt atpūtai! Kaut mazlietiņ, bet ļauj sev to prieku!

#VĒRSIS šodien var nonākt pie vairākām atklāsmēm, jo zvaigznes sola sirsnīgu izrunāšanos ar tuvajiem! Tava vārdu māksla šodien noderēs!

#DVĪŅI Šodien pastāv liela iespēja, ka noslēgsi kādu konfliktu vai pārpratumu! Lietas ies uz augšu! Pareizu lēmumu diena!

#VĒZIS Tev šodien jābūt īpaši piesardzīgam, lai kkas nenoiet greizi! centies nepārkarst un reaģēt mierīgi, jo lieks stress nav labi!

#LAUVA šodien var sajusties, ka pilnīgi nekas neiet uz priekšu! Bet atceries – viss, kas notiek, notiek uz labu! Vienk. šodien tā vajag!

#JAUNAVA Ja esi iesaistīts kādos strīdos ar tuvajiem cilvēkiem, tad šodien laba diena tos izlīdzināt! Turies pie faktiem, nevis emocijām!

#SVARI Pēdējais laiks saprast, ka pārāk daudz laika velti citiem, bet pārāk maz sev! Šodien ir laba diena, lai nospraustu jaunas robežas!

#SKORPIONS jau atkal šodien var sagribēt strādāt/mācīties ,bet zvaigznes saka – NEKĀ! Ir jāatpūšas un jāatjauno enerģija!

#STRĒLNIEKS Pēdējā laikā varbūt tādi mazliet no sliedēm izsisti, tāpēc piesēdi, apdomā un iekustini to savu vilcienu atkal pareizās sliedēs!

#MEŽĀZIS šodien var būt tāda impulsīva – runās pirms domās! Bet uz vakara pusi emocijas tiks attīrītas un līdzsvars atgūts! Vakarā romantika!?

#ŪDENSVĪRS Būsi iedvesmots beidzot saņemties un izdarīt kādas pārmaiņās savā dzīvē – Kaut vai pārkārtot istabu, vai arī kaut kam lielāku!

#ZIVIS Dienai vajadzētu paiet smaida zīmē-ja spēsi saņemties un relaksēties! Zvaigznes sola arī vienu ziņkārības momentu no tavas puses!

Leave a Comment