12. marta horoskops – uzticies visuma vadībai!

#AUNS Šī ir tā diena, kad būs jāpiestrādā pie tā, lai atgūtu ierasto kārtību – tas nozīmē, jātiek galā ar visu, ko biji ieplānojis, vēlāk laika vairs nebūs. Tiksi nostādīts kādas izvēles priekšā, lai gan parasti piekristu šoreiz tava sirds nebūs tik mierīga.

#VĒRSIS Šodien tiksi vilkts dažādos virzienos, liksies, ka visi gribēs tavu uzmanību un palīdzību. Visas idejas, kuras šodien rodas, ir jāpieraksta, jo pat ja tagad nevari īstenot, tu nezini, kas būs nākotnē. Meditē, lai tiktu galā ar vecām bailēm.

#DVĪŅI kāds sapnis, kuru tik ļoti vēlies piepildīt, būs jāiepauzē, jo šī brīža situācija vienkārši nav tam labvēlīga, toties drīzumā no visuma saņemsi pareizo virzību. Nav vajadzības iesaistīties bezjēdzīgos strīdos – vienkārši ignorē tos cilvēkus!

#VĒZIS Skorpiona mēness ietekmē, izjutīsi finansiālās situācijas uzlabošanos. Izpildi visas vecās saistības, nokārto papīrus, lai beidzot vari sākt darīt, to ko vēlies. Šodien tiks pārbaudīta tava pacietība no mīļoto cilvēku puses – neņem ļaunā!

#LAUVA Pateicoties labvēlīgajam mēness stāvoklim, tiks atjaunota tava realitātes izjūta un kopējā stabilitāte dzīvē. Centies atturēties no pirkumiem impulsa iespaidā – vēlāk var nākties nožēlot(vismaz saglabā čekus!). Šovakar domas lidināsies kaut kur apkārt…

#JAUNAVA zivju saule šodien mainīs tavu uztveri – sapratīsi, ka nesenās blokādes bija radītas nevis lai tevi čakarētu, bet tieši otrādi, lai pasargātu no došanās nepareizajā virzienā. Ievērosi, ka šodien viss notiks pavisam gludi – tā ir saules maģiskā iedarbība!

#SVARI šodien būsi ar diezgan skaidru skatu par to, ko un kā vajag darīt, visu dienu tevī virmos spēks un augstāka gudrība. Izmanto laiku, lai kārtīgi saplānotu visu, kas tev ir jādara tuvākajā laikā – tādā veidā izvairīsies no nevajadzīgām problēmām!

#SKORPIONS Mēness šodien atjaunos tavu optimismu un atmodinās tevī radošo noskaņu – tā palīdzēs radīt ne tikai jaunas idejas, bet arī ceļus, kā viegli tikt galā ar grūtībām. Saules ietekmē arī tava intuīcija būs spēcīgāka kā parasti.

#STRĒLNIEKS šodien tev darbojoties ir nepieciešama lielāka skaidrība nekā parasti, citādi viss ātri var saiet grīstē, tāpēc izvērtē gan savu, gan citu cilvēku rīcību, pirms domā par nākamo soli. Ja šaubies, apstājies un prasi virzienu visumam!

#MEŽĀZIS Šī diena paies diezgan mierīgi, izjutīsi stabilitāti dzīvē, šodien vairāk jāpievēršas praktiskām lietām. Ja tev tiek vaicāts pēc padoma, pati labākā lieta, ko vari izdarīt, ir vienkārši pateikt patiesību – šodien tā cilvēkiem ir vajadzīga!

#ŪDENSVĪRS tavs vēlamo darbu saraksts šodien ir garāks nekā tas cilvēcīgi ir iespējams, tāpēc labāk stratēģija ir sastādīt prioritātes, deleģēt uzdevumus citiem un atlikt lietas, kuras nav svarīgas – citādi tu vienkārši izdegsi!

#ZIVIS Diena, kad ir jāpārskata savas finanses – atradīsi lietas, kuras bezjēdzīgi tukšo tavu maku, tu jau zini, kā to naudiņu varētu iztērēt labāk. Vakars paies radošā noskaņojumā, ļaujies savai fantāzijai un izliec savu sirdi uz papīra vai kādā citā formātā!

Leave a Comment