12 pašas skaistākās sievietes pēc horoskopa

Vērsis (21. aprīlis – 20. maijs)

2

Penelopa Krūza. Dzimšanas dati – 1974. gada 28. aprīlis. Sievietes – Vērši bieži nonāk modeļu biznesā, šo nodarbi ievēroja arī Penelope- tagad viņa ne tikai filmējas pie pašiem slavenākajiem režisoriem, bet aktīvi sadarbojas ar tādiem zīmoliem kā Mango, Ralph Lauren, L`Oreal.

Bez tam, Penelope Krusa, kā īstena savas zodiaka zīmes pārstāve, spītīgi pretojas apstākļiem un māk gaidīt – neskatoties uz to, ka 10 filmas pēc kārtas bija izgāzušās, viņa nepameta profesiju, un bija atalgota ar lieliskām lomām un atgriezušos popularitāti. 2009. Gadā Penelope kļuva par pirmo spāņu aktrisi, kas saņēma „Oskaru”. Viņas aktīvā ir arī citas prestižas balvas : „BAFTA”, Eiropas kinoakadēmijas balva, „Goija”.

Lasi arī: Šo 3 zodiaka zīmju sievietes ir labākās un ideālākās sievas

Bērni savi un sveši: Krūza audzina dēlu un meitu, pie tam viņa ir strādājusi Kalkutas  Mātes Terēzes  bērnu namā, bet no 2002. gada ir organizācijas «Sabera Foundation», vienas no amerikāņu filiāles, kas sūta indiešu bērniem medikamentus, bet  viņu mātēm palīdz ar darbā iekārtošanos, vadītāja.

 

Dvīņi ( 21. maijs – 21. jūnijs)

3

 

Andželīna Džolija. Dzimšanas datums- 1975. gada 4.jūnijs. Andželīnu uzskata par vienu no skaistākām sievietēm pasaulē, viņa kā visi Dvīņi, daudzpusīga – aktrise, režisore, scenāriste, fotomodele un ANO labas gribas vēstnese. Lai ar ko viņa nodarbojas, tas noteikti piesaista publikas uzmanību, katru viņas soli apspriež un analizē gan skatītāji, gan kritiķi. Liekas, ka Džolija ir pastāvīgi redzes lokā, bet kā savas zodiaka zīmes pārstāve, viņa vienmēr ir mīkla, līdz ar ko ir grūti pateikt, kas patiesi slēpjas aiz spilgtas ārienes un nepārprotama talanta.

Bērni savi un sveši: Andželīnai ir septiņi bērni, pie tam – četri no tiem adoptētie, no nelabvēlīgām valstīm. Bez tam, ar viņas atbalstu, tajā skaitā, arī finansiālu, tika organizēti vairāki labdarības fondi, kas nodarbojas ar palīdzību bērniem, kas inficēti ar HIV un cietušajiem no tehnogēnām un dabas katastrofām.

 

Vēzis (22. jūnijs – 22.jūlijs)

4

Nonna Grišajeva. Dzimšanas dati – 1971.gada 21.jūlijs. Nonna, kā visi Vēži, emocionāla- viņa neslēpj savas jūtas, pārdzīvo par tām pārraidēm, kurās uzstājas kā vadītāja vai žūrijas locekle dalībniekiem. Pie tam viņa, kā savas zodiaka zīmes pārstāve, ir vērīga, kas palīdz viņai veidot parodijas uz daudzām Krievijas un ārzemju slavenībām.

Grišajeva ir spilgta aktrise gan teātrī, gan televīzijā, dzied, nodarbojas ar ierakstiem, bet viņas filmogrāfijā ir vairāk nekā 40 lomas. Bez tam, 2011.gadā viņa tika atzīta par skaistāko sievieti Krievijā un saņēma speciālu prēmiju: „Šiks. Spožums. Skaistums.”

Bērni savi un sveši: Nonnai ir 2 bērni – dēls un meita, bez tam viņa aktīvi nodarbojas ar labdarību un programmas „Pasaule bez asarām” ietvaros palīdz bērnu Slim**cām.

 

Lauva (23.jūlijs – 22.augusts)

5

Jūlija Meņcova. Dzimšanas datums- 1969.gada 28.jūlijā. Jūlija, kā visas Lauvas, visvairāk dzīvē vērtē daudzveidību, tāpēc viņa vairākas reizes ir nomainījusi savas darbības sfēru, aizejot no stipriem un veiksmīgiem projektiem, lai nodarbotos ar to, kas tajā brīdī viņai likās interesantāks. Iespējams, tajā skaitā arī tāpēc, kā vairākumam šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem, ir sarežģītas attiecības ar vecākiem, lai gan viņa bieži atkārto savu vecāku likteni, izdarot, acīm redzami, tās pašas kļūdas, par kurām savulaik nosodīja mammu un tēti.

Bez tam, Meņcova aktīvi „apmierina” savas Lauvas ambīcijas –  viņa paspēja pabūt kā vadītāja vairākos projektos un kā vadītāja dažādos sarunu šovos, kuros noteikti atradās uzmanības centrā.

Bērni: Jūlijai ir divi bērni – dēls un meita.

 

Jaunava (23.augusts – 22.septembris)

6

Lada Dens. Dzimšanas datums- 1966. gada 11. septembris. Lada, kā īsta Jaunava, ir emocionāli savaldīga, bet zem labi audzinātas un sabiedrības dāmas veidola  slēpjas kaisle un ne vienmēr pieklājīgi noslēpumi. Viņa, kā savas zodiaka zīmes pārstāve, izvirzīja ģimeni pirmajā vietā un atteicās no koncerttūrnejām savu bērnu audzināšanas labad. Tomēr, pilnīgi palikt mājās un pārvērsties par mājsaimnieci nav Jaunavām raksturīgs. Viņas ir pārāk pragmatiskas un nepalaidīs garām iespēju nopelnīt.

Bez tam, Dens, kā jau visas Jaunavas, rūpīgi seko savai Vese***ai un savam izskatam,  tāpēc pat atpūtas laikā neaizmirst par sevi un izvēloties viesnīcu, interesējas, vai tajā ir labs SPA – salons. Mājās, pēc viņas vārdiem, viņai ir radīti visi apstākļi, lai veiktu daudzas mūsdienīgas kosmētikas procedūras.

Bērni: Ladai ir divi bērni – dēls un meita.

 

Svari ( 23.septembris- 22.oktobris)

7

Ketrīna Zeta – Džonsa. Dzimšanas datums- 1969. gada 25.septembrī. Ketrīna, kā gandrīz visi svari, ir diezgan artistiska, pie tam, savas aktrises dotības viņa sāka demonstrēt jau agrā bērnībā- 4 gadu vecumā viņa dziedāja un dejoja amatieru šovā baznīcas draudzei, bet 10 gadu vecumā debitēja uz pilsētas skatuves. Tagad viņa viegli pārvēršas avantūristēs, un karaļa dzimtas dāmās, viņā ir jūtamas „labas As**is”, tāpēc viņa ir lieliska jebkurā uzvedumā.

Bez tam, Ketrīna Zeta – Džonsa, kā visi viņas zodiaka zīmes pārstāvji, pietiekami stipri ir piesaistījusies saviem radiniekiem, tāpēc cenšas, pēc iespējas, biežāk apmeklēt savus vecākus, kuri dzīvo viņas dzimtajā Velsas pilsētā Svansi. Viņa izmisīgi un pašaizliedzīgi mēģināja glābt sava vīru Maiklu Duglasu no Sli**bas, kā rezultātā pasliktinājās viņas pašas Vese***a.

Bērni: Ketrīnai ir divi bērni – dēls un meita.

 

Skorpions (23.oktobris – 21.novembris)

8

Džūlija Robertsa. Dzimšanas datums – 1967.gada 28.oktobris. Džūlija, kā īstens Skorpions, izvēlējās savu profesiju tādēļ, lai pierādītu apkārtējiem, ka var sasniegt lielāku popularitāti, nekā viņas brālis Ēriks. Tieši viņa panākumi kļuva par atskaites punktu, kā rezultātā viņa ne tikai pārspēja ar savu talantu šo harizmātisko aktieri, bet arī kļuva par vienu no pieprasītākām un slavenākām aktrisēm pasaulē.

Bez tam, Džūlija Robertsa, neskatoties uz plaši atvērtām acīm un plato smaidu, kā spilgta savas zodiaka zīmes pārstāve, ir diezgan noslēpumaina un nesniedz atklātas intervijas, kas saistās ar viņas privāto dzīvi. Starp citu, viņas brāļa izteicieni par viņas bērnību savulaik kļuva par iemeslu saraut radniecīgās saites un ilgstoši atsvešināties.

Bērni: savi un sveši: Džūlijai ir 3 bērni- divi dēli un viena meita, pie tam, viņa ir aktīva UNESCO dalībniece un tērē milzīgas summas programmu, kas samazina bērnu mirstību.

 

Strēlnieks (22.novembris –  21.decembris)

9

Mila Jovoviča. Dzimšanas datums – 1975.gada 17.decembrī. Mila, kā daudzas sievietes Strēlnieki, ļoti enerģiska dāma, viņa nodarbojas ar kaujas mākslām, labprātāk spēlē dinamiskas lomas un dievina darījuma braucienus, koncertturnejas un vienkārši ceļojumus. Pie tam, viņu, kā viņu, kā vairākums viņas zodiaka zīmes pārstāvjus, nevar uzskatīt par kautrīgu, – viegli filmējas diezgan atklātās ainās un piedalās erotiskās fotosesijās.

Tomēr, neskatoties uz pavedinošo izskatu, viņa harmoniski iederas tajās lomās, kur vajag veikli rīkoties ar ieročiem. Noteikti, jo viņa – īsts Strēlnieks, un tas parādās visās viņas pārliecinošās kustībās, stingrā skatienā un enerģētikā, kas ir sajūtama šaipus ekrānam.

Bērni: tagad Milai ir tikai viena meita, bet tūlīt būs arī otra- aktrisei un modelei jādzemdē jau aprīļa sākumā

.

  Mežāzis (22.decembris- 19.janvāris)

10

Inna Gomesa. Dzimšanas gads – 1970.gada 2.janvāris. 1988.gadā Inna ņēma dalību pirmajā skaistuma konkursā PSRS un iekļuva finālā. Viņa, kā īsts Mežāzis, vienmēr zina, ko grib patreizējā momentā, nebaidās no grūtībām un vienmēr sasniedz nosprausto mērķi. Tieši tāpēc viņas aktīvā ir vairākas profesijas, kuras dažādos etapos palīdzēja viņai – viņa ir ne tikai aktrise un modele, bet arī fotogrāfs, psiholoģe, kosmetoloģe, friziere, sekretāre – referente. Bez tam, viņa, kā daudzi viņas zodiaka zīmes pārstāvji, dievina ceļot pa grūti sasniedzamām vietām.

Bērni savi un sveši: Innai ir divas meitas, pie tam, Inna aktīvi attīsta sabiedrībā pozitīvu attieksmi pret mātes institūtu ( sievietēm – Mežāžiem tas ir ļoti svarīgi), ir projekta „Es ar tevi! Bērnu pasakas” iniciatore un labdarības fonda „Palīdzi bērniem.ru” , kas nodarbojas ar smagi slimiem bērniem, pilnvarotā. Viņa vadīja televīzijā bērnu interaktīvo spēli :„Pazvaniet Kuzjam”.

Lasi arī: Šo 3 zodiaka zīmju sievietes ir labākās un ideālākās sievas

Ūdensvīrs (20.janvāris – 18.februāris)

11

Jekaterina Klimova. Dzimšanas gads -1978. gada 24.janvārī. Jekaterina, kā visi Ūdensvīri, diezgan impulsīva – kā viņa pati atzīstas, viņa var strīdus laikā naida, aizvainojuma vai aizkaitinājuma uzplūdā, „uzmest jaku virs mājas apģērba un aiziet naktī”. Viņas maksimālisms, visdrīzāk, traucē kontaktēties ar saviem tuviniekiem, toties palīdz, izvēloties lomas – sliktās lomās aktrise nefilmējas.

Kā īsta savas zodiaka zīmes pārstāve, Kļimova dievina efektīgus tērpus, viņa no bērnības ir pieradusi ģērbties tā, lai atšķirtos no vairākuma un izskatītos dārgi un gaumīgi. Tāpēc viņa ir organiska tajās lomās, kas paredz garas un krāšņas kleitas, cepures, zvērādas un lielas juveliera rotas – viņa māk visu to valkāt.

Bērni: Jekaterinai ir trīs bērni – meita no pirmās laulības un divi dēli no otrās. Kļimova atzīstas: „Vispirms – es esmu mamma, un pēc tam – aktrise”

 

Zivis (19.februāris- 20.marts)

12

Drū Berimora. Dzimšanas gads – 1975.gada 22.februārī. Drū, kā daudzas Zivis, agri uzsāka savu profesionālo izaugsmi, ( pirmo reizi viņa uz ekrāniem parādījās 11 mēnešus veca), bet tas viņai bija diezgan grūti, tāpēc viņas pubertātes un jaunības gadu periods bija piesātināts ar visāda veida kaitīgu aizraušanos. Vienā brīdī viņai apnika grimt netikuma bezdibenī un viņa sāka cīnīties. Tas, savukārt, bija par iemeslu tam, ka patreiz viņa ir viena no pieprasītākām amerikāņu aktrisēm. Berimorai ir raksturīga labdarība, kas raksturīga gandrīz viņas zodiaka zīmes pārstāvjiem – viņa ir ANO programmas, kas cīnās ar badu, labas gribas vēstnese. Aktrise labdarībai ir iztērējusi vairāk nekā 1 miljonu ASV dolāru un netaisās apstāties.

Bērni: Dru ir divas meitiņas, pie tam, viņa ir krustmāte amerikāņu māksliniecei Frensisai Binai Kobeinai ( rokmuzikantu Kortnijas Lavas un Kurta Kobeina meitai).

Avots: www.passion.ru

Leave a Comment