12 tikumi, ko vari mācīties no augsti motivētiem cilvēkiem

 

Viņi netērē laiku tiesāšanai

Viņi objektīvi novēro citu veiksmes un kļūdas un mācās no tām, nevis tiesā vai salīdzina sevi. Viņi arī netērē savu laiku ar tiesājošiem un pļāpīgiem cilvēkiem.

Viņi ir pazemīgi

Viņi ir gatavi atzīt, ka ir pieļāvuši kļūdu, un atvainoties. Viņi iedrošina citus dot atsauksmes un izmanto tās, lai spertu soļus pareizajā virzienā.

Viņi skatās uz augšu

Tā vietā, lai fokusētos uz to, kas nestrādā un uz sliktām pieredzēm, ko arī daudzi no mums dara, viņi pievēršas tam, kas strādā un savām veiksmēm. Ja viņi sevi pieķer, pārdomājot pārrēķināšanos, viņi automātiski nospiež slēdzi un domā par tām lietām, ko viņi izdarīja pareizi.

Viņi ir patiesi un īsti

Viņi patiesi ir tie, kas viņi ir, par spīti tam, ko domā citi. Viņi nedzīvo citu dzīves, lai tiem izpatiktu.

Viņi darbojas ārpus komforta zonas

Neparasti motivēti cilvēki, saskaroties ar grūtībām, dodos uz priekšu un neizvēlas vieglāko ceļu, lai iegūtu, ko viņi vēlas. Viņi sevi “izpiež” ārpus savas komforta zonas un tiek vaļā no kaitinošajām iekšējām balsīm, kas saka: “Tu esi ierobežots tajā, ko tu vari”. Viņi uzticas savām spējām un zina, ka nonāks pirmajā vietā.

Viņi turpina mācīties

Viņi daudz lasa un ir perfekti novērotāji. Viņi vienmēr meklē jaunu, efektīvāku un ātrāku ceļu, lai sasniegtu mērķi. Viņi apzinās un saprot: lai augtu kā cilvēks, vienmēr jāturpina mācīties.

Viņi zina, ko vēlas

Viņiem ir skaidra vīzija par to, kādu viņi vēlas savu dzīvi un kas viņi vēlas būt. Viņiem pietiek gudrības izvēlēties, kuras lietas izmantot un no kurām izvairīties. Viņu moto ir “Nekad nesaki nekad” un “Viss ir iespējams.”

Viņi nepadodas

Kad viņi paklūp pāri tam visiem zināmajam akmenim uz ceļa, viņi risina problēmu, izstrādājot plānu, rīkojoties un tiekot tam pāri. Viņi zina, ka drošs veids, kā zaudēt cīņu, ir padoties. “Padošanās” nav daļa no viņu vārdu krājuma vai iespējamais rīcības modelis.

Viņi nevaino citus

Savās neveiksmēs viņi nekad nevaino citus. Viņi saprot, ka galu galā viņi paši ir atbildīgi par savu rīcību un izvēli. Tajās nevar vainot nevienu citu.

Viņi atvēl laiku sev

Viņi zina: lai paliktu motivēti un būtu spēles virsotnē, nepieciešams atvēlēt laiku sev. Ieguvumi no laika, kas pavadīts prom no visa un rūpēšanās par sevi, viņiem ir daudz nozīmīgāki nekā materiālie labumi.

Viņi ap sevi pulcē motivatorus

Viņu draugi ir uzticības cienīgi, pozitīvi, atbalstoši un bez nosacījumiem izceļ labāko. Draugi palīdz viņiem kopā iekarot pasauli, un, kad nepieciešams, palīdz atkal piecelties, ja gadījies paklupt.

Avots:

veselam_la.lv

Leave a Comment