13 komplimenti, kurus alkst saņemt katrs vīrietis; #3 ir ļoti mīļi!

 

1. Viņa drēbes

Dažkārt vīrieši iegulda tik pat daudz pūliņu, cik sievietes, izvēloties apģērbu un kombinējot to. Viņiem patīk, ka tu to ievēro un novērtē. Ja tavs vīrietis pēdējā laikā izskatās īpaši stilīgi, izsaki viņam komplimentu, kas iepriecinās viņu visas dienas garumā.

2. Viņa ķermenis

Daudzi vīrieši atzinās, ka viņiem patīk, ja atzinīgi tiek novērtēts viņu ķermenis, it īpaši tad, ja viņi strādā pie tā pilnveides. Dari viņam zināmu to, ka viņš izskatās lieliski.

3. Tas, cik droši viņš liek tev justies

Šis bija viens no pārsteidzošākajiem punktiem. Daudzi vīrieši atzina, ka jūtas komfortabli, ja meitene darījusi zināmu, ka jūtas droši viņa sabiedrībā.

4. Viņa smarža

Vai ir kas seksīgāks par garām pagājuša vīrieša brīnišķīgo aromātu?! Ideāla feromonu, odekolona, dezodoranta un dušas želejas kombinācija ir komplimentēšanas vērta.

5. Jebkas, kas padara viņu interesantu

Kā jau visi cilvēki, arī vīrieši vēlas zināt to, ka nav tizli un ir kas tāds, kas tieši viņu padara unikālu.

6. Viņa loceklis

Tas gan nav nekāds pārsteigums. Kā izteicies kāds “Reddit” lietotājs: “Man nekad neapniks komplimenti par to, cik brīnišķīgs ir mans loceklis.”

7. Viņa mati (vai to neesamība)

Pēc friziera apmeklējuma vīrieši jūtas tik pat labi kā sievietes. Daudzi vīrieši piekrita tam, ka frizūras un matu komplimentēšana ir viens no īsākajiem ceļiem uz vīrieša sirdi. Ja vīrietim nav matu, tad derēs arī pārliecināšana par to, ka arī bez tiem viņš ļoti labi izskatās.

8. Viņa smadzenes

Acīmredzot, vīriešiem patīk apzināties, ka tu ar viņiem satiecies ne tikai fiziskās saiknes dēļ. Dari viņam zināmu, ka viņš ir gudrs.

9. Tas, cik viņš ir stiprs

Lai arī tas šķiet mazliet neandertāliski, šo vīrieši atzina par viņiem visglaimojošāko komplimentu no visiem.

10. Viņa auto vadīšanas prasmes

Vairāki vīrieši atzinuši, ka komplimenta saņemšana no draudzenes vai sievas par auto vadīšanas prasmēm ir ļoti glaimojoša un liek starot visu dienu.

11. Tas, cik viņš ir uzticams

Apziņa, ka vari viņam uzticēties, it īpaši, ja viņš smagi strādājis, nelīdzinās nekam šajā pasaulē. Dari viņam to zināmu!

12. Viņa humora izjūta

Pasaki viņam , ka tev nav jāizliekas, ka viņa joki ir smieklīgi, jo tādi tik tiešām ir. Vīriešiem patīk uzzināt, ka uzskati viņus par asprātīgiem.

13. Viņa seja

Komplimenti attiecībā uz specifiskām sejas daļām liek vīrietim justies ļoti pievilcīgam. Vienalga, vai tas ir viņa smaids, deguns vai acis, kas izceļas.

Leave a Comment