14. aprīļa dienas horoskops– uzticies savai intuīcijai!

#AUNS  Šodien uzmanīgi analizē savas emocijas, jo tādējādi vari pavērt skaidrāku skatu uz savām iecerēm un mērķiem! Vakarā jau būs super!

 

#VĒRSIS  Tevi sagaida mēnesi garš iekšējas un emocionālas izaugsmes ceļš! Uzliec savus mērķus uz papīra, lai tiešām saprastu kurp iet!

 

#DVĪŅI  Var būt mulsuma un neizpratnes brīži – liksies, ka tuvie cilvēki no tevis ir distancējušies, tomēr tas ātri pāries!

 

#VĒZIS  Pievērs uzmanību visām intuitīvajām ziņām, kas tev šodien pienāks! Tām var būt dziļāka jēga! Būs jāiziet uz kompromisiem ar sevi!

 

#LAUVA  Neskatoties uz labo garastāvokli un smaidu uz tavas sejas, būs grūtu skaidri domāt, tāpēc atturies no nopietnu lēmumu pieņemšanas!

 

#JAUNAVA Būs grūti palikt uz ceļa dažādu notikumu un apstākļu ietekmē! Atvēli laiku, lai realizētu idejas/apņemšanās, kuras jau sen apsver!

Izlasi arī: Lielais mīlestības horoskops aprīlim

#SVARI  Zvaigznes saka, ka tevi nomoka satraukuma sajūta! Ievelc dziļi elpu, un dodies cīņā par saviem mērķiem un idejām!

 

#SKORPIONS Tev par katru cenu jāatgriež emocionālais līdzsvars -citādi pēdējā laikā tevi nomoka tāds mulsums un neizpratne! Saule nāks par labu!

 

#STRĒLNIEKS  Ja gribi saprast, tad prasi tieši un bez aplinkiem! Šodien būsi tāds mazs sapņotājs – daudz domāsi par savu mērķi, kas ir tuvu…

 

#MEŽĀZIS  Tavas intuitīvās spējas augs, kas ļaus rakties dziļāk savos mērķos un idejās! Būs brīvības un drošības sajūtas uzplūdi – izbaudi!

 

#ŪDENSVĪRS  Šodien modīsies tava radošā un emocionālā puse, tas kā paies šī diena, ir atkarīgs no tā, kā nostādīsi savas prioritātes

 

#ZIVIS Turpmākajās dienās tava pārliecība augs, bet šodien vēl būs tās neliels mulsums, ko izdzenāsi ar nodarbēm un pārdomām!

Leave a Comment