15. aprīļa horoskops – šodien jātur acis vaļā!

#AUNS Šodien vairāk domāsi nekā darīsi, bet tas ir normāli, jo viss notiekošais tevi ir mazliet piespiedis, tāpēc ar to ātrāk ir jātiek galā sakārtojot savas domas pirms sāc rīkoties – ir jābūt pārliecībai, ka viss ir skaidrs!

#VĒRSIS Mēness atmodinās tavu radošo pusi – tas nozīmē panākumus šajā jomā, radīsies daudz labas idejas, jāsāk domāt, kā tās visas realizēt! Galvenais saglabā balansu starp darbu un atpūtu!

#DVĪŅI Šodien mēness iespaidā būsi sapņaināks nekā parasti, tomēr pateicoties visumam, viena kāja tomēr turēsies pie zemes – nebūs tik traki! Pirms pieņem lēmumus ļauj izgaist konfliktējošajām emocijām!

#VĒZIS Tavā dzīvē šobrīd pastāv liela iespēja, ka sāksies kāda negaidīta romance vai pat jaunas karjeras iespējas, tāpēc turi acis vaļā, sākas jauns cikls! Centies stingri nesaplānot dienu – gaidāmas izmaiņas!

#LAUVA Šodien visums tev būs liels palīgs – turēs tevi stabilu un neļaus sarežģījumiem traucēt tevi sasniegt iecerēto. Izjutīsi lielu pašpārliecinātības sajūtas pieplūdumu – galvenais, ieklausies savā iekšējā balsī!

#JAUNAVA Citiem ir jāuzmanās no tevis – šodien skaidri un gaiši pateiksi ko domā, lai gan parasti centies no tā izvairīties. Tev būs nepieciešams uzstādīt stingrākas robežas pret apkārtējiem – beidzot jāsāk vadīt savu dzīvi pašam!

#SVARI tevī pamodīsies mazais egoists! Tas nav nekas slikts, tikai uzmanies, lai tas pārāk neietekmētu apkārtējos – visu ar mēru! Pirms vari ienirt jaunos piedzīvojumos tomēr vajadzētu tikt galā ar tiem, kas šobrīd ir uz taviem pleciem!

#SKORPIONS Piebremzē, kur tu steidzies? Esi sakrāvis sev virsū tik daudz, ka vairs neredzi ne gala, ne malas. Visu nav jāpaspēj uzreiz, sāc izsvērt, kas patiešām vajadzīgs un kam vispār nav jēgas tērēt laiku!

#STRĒLNIEKS Tava uzstājība un neatlaidīgais gars beidzot atmaksāsies – citi sadzirdēs tavas vēlmes un palīdzēs tās piepildīt! Patiešām lieliska diena, neaizmirsti ieklausīties arī apkārtējos un pateikties par visu!

#MEŽĀZIS Šī brīža zvaigžņu stāvokļa iespaidā ir nepieciešams visu pārbaudīt dubultā – nekam īsti nevar uzticēties, visur var rasties mazas kļūdas un pārpratumi. Tava šīs dienas misija ir pieņemt notiekošo un ieviest kārtību!

#ŪDENSVĪRS Šodien vienlaicīgi tev tiks uzkrauti vairāki pienākumi, kas var radīt pamatīgu pārpūli – paldies saulei.. Vislabākā stratēģija ir sastādīt sarakstu, neesi gan pārsteigts, ja šodien nāksies mainīt plānus!

#ZIVIS Pielieto savus talantus, lai panāktu savas vēlmes, šodien var pretī būt tādi cilvēki, kuri domā, ka kaut ko zina, neļaujies viņiem! Dalies tajā, ko tu zini, tas tevi parādīs no labākās gaismas un ļaus iegūt virsroku!

Leave a Comment