15. februāra dienas horoskops – netērē velti laiku!

#AUNS  Dienas sākums neizdevās kā cerēts? Katrs neizdevies moments ir jauna iespēja no cita skatu punkta! Skaties uz lietām reāli!

 

#VĒRSIS  Šodien nerunā aplinkus – ja kaut ko gribi, tad saki tieši, nevis “caur puķēm”! Galu galā – tev pašam nepatīk, ja nekas nenotiek!

 

#DVĪŅI  šodien varētu vismaz daļēji aizmirst savus pienākumus, lai dotos mazā piedzīvojumā – pat ja tas notiek iekšēji, tavās domās…

 

#VĒZIS  Pēc aktīvas un notikumiem bagātas nedēļas, beidzot būtu jāpiestāj un jāievelk elpa – jāatrod iekšējs miers, lai dotos tālāk…

 

#LAUVA  Mēness stāvoklis var uzjundīt tavu radošo pusi, kas jāizmanto! Tu daudz komunicēsi un dalīsies pārdomā ar visiem, kas klausīsies!

#JAUNAVA  šodien var sajust lielu radošās devas vilni vai iedvesmu, kas mudinās tevi pasākt kaut ko skaistu un nozīmīgu tev!

 

#SVARI  šodien var sanākt darīt papildus darbus, lai arī likās, ka viss jau galā! Izvērtē savas prioritātes un rīkojies – pielāgojies!

 

#SKORPIONS Šodien tava sociāli aktīvā puse darīs par sevi zināmu, tāpēc izplet savas rokas, un baudi jaunas iespējas – “Pasaule! Te es esmu!”

 

#STRĒLNIEKS  Izjutīsi prieka un citu emociju pieplūdumu, neignorē tās, bet ļaujies, īpaši šodien, kad nekas nestāv tam ceļā!

 

#MEŽĀZIS  šodien var just dzinuli iepazīties ar jauniem cilvēkiem vai arī vienkārši pēc pārmaiņām. Jāsaņemas tikai drosme un jāsper solis!

 

#ŪDENSVĪRS  šodien var nodoties nākotnes plāniem un meklēt veidus, kā ātrāk sasniegt mērķi! Laba augsne, lai padarītu ko lietderīgu!

 

#ZIVIS šī diena būs aizraujoša –  negaidīti notikumi trauksies tev pretī nebrīdinot. Ievelc dziļu elpu!

Leave a Comment