16. janvāra dienas horoskops– paļaujies uz savu intuīciju!

horoskops-sodienai

#AUNS  uzzināsi pārsteidzošas lietas, kas ļaus labāk saprast kāda rīcību. Intuīcija nekad nemelo, izmanto to pieņemot lēmumus

#VĒRSIS  ja vēlies progresēt, tev ir nepieciešams uzstādīt plānu un pieturēties pie tā. Cīņa ar sevi nekad nav viegla!

#DVĪŅI  apkārtējie mēģinās kontrolēt tavas šodienas gaitas, ievēro mieru un pastāvi par sevi, neļauj viņiem pārkāpt robežu!

#VĒZIS  šodien neatliks nekas cits kā vien ļauties lietu gaitai. Strīdi neko neatrisinās, tāpēc ievelc dziļu elpu un saglabā mieru

#LAUVA  nedomā par to, ko citi tev apkārt runā un domā; šobrīd nevienam nav viegli būt objektīvam, nepārsteidzies savos spriedumos!

#JAUNAVA  atver acis- ne viss ir tā kā izskatās, pavēro cilvēkus- vārdi nesakrīt ar viņu darbiem! (tas attiecas arī uz tevi!)

Lasi arī: Erotiskais horoskops janvārim; būs karsti!

#SVARI  pievērs uzmanību iespējām, kas šodien rodas- dažas ir tik retas un vienreizējas, ka būtu grēks tās neizmantot- nebaidies!

#SKORPIONS nepadodies, tūlīt viss atrisināsies, tikai vajadzīgs mazliet laiks! Šis vakars ir perfekts, lai nodotos kreatīvām aktivitātēm

#STRĒLNIEKS  jutīsies, ka šodien nekas nenotiek kā vēlēsies, bet patiesībā tā ir pat labāk, esi pacietīgs; pārskati savas finanses.

#MEŽĀZIS  tu esi pietiekoši objektīvs, lai spētu atrisināt citu konfliktus. Kad to esi paveicis, neaizmirsti par sevi!

#ŪDENSVĪRS  lai atjaunotu balansu dzīvē tev ir pie tā jāstrādā, sāc ar sīkumiem. Velti laiku tev svarīgiem cilvēkiem!

#ZIVIS  neaizmirsti par savu intuīciju- tā tevi nekad nepievils! laiks domāt par savu veselību un mēģināt to uzlabot!

Leave a Comment