16. jūlija horoskops – būs grūta diena!

#AUNS Tu to vien gaidi, kad kāds pateiks kaut ko nepareizi, lai varētu viņam uzklupt un aizstāvēt savu pozīciju. Iespējams, tu pats neapzinies savus patiesos motīvus – tu pat nejūtu to, cik ļoti esi uzvilcies. Elpo dziļi!

#VĒRSIS  Šķitīs, ka apkārtējie šodien testē tavas robežas, cik zemu tevi var piespiest, pirms tu sāc pretoties. Vienā brīdī vadzis lūzīs un tevi būs grūti kontrolēt, tādēļ apstādini notiekošo jau pašā saknē un izolējies no viņiem!

#DVĪŅI Nebūs viegli atrast kopīgu valodu un atrast kompromisus, jo tavi uzskati būs ļoti subjektīvi. Lai viss izdotos, nāksies rūpīgi pie tā piestrādāt un negaidīt pārāk daudz no apkārtējiem. Paļaujies uz sevi!

#VĒZIS Šodien starp tavām domām un reakciju starpā nebūs ne sekundes – tā var būt priekšrocība krīzes situācijās, toties attiecību jomā var būt problemātiska. Tas varbūt nav viegli, bet centies iepauzēt un kārtīgi padomāt pirms ver vaļā muti!

#LAUVA  Šodien būsi diezgan viegli aizkaitināms – pat viens nepareizs vārds no apkārtējiem liks tev no mušas uzpūst ziloni. Diemžēl, tas viss notiek, jo tu šobrīd nespēj tikt galā ar savām jūtām un domām.

#JAUNAVA Šodien tiks pārbaudītas tavas izdzīvošanas spējas – jeb būs jāmāk pastāvēt par sevi. Paradoksālā kārtā, tu iespējams jutīsies ļoti vientuļi, pat ja atradīsies starp tuvajiem cilvēkiem..

#SVARI  Pat ja ārēji šķitīs, ka esi viens no pūļa, tev šodien nemanāmi izdosies visu virzīt pēc savām iegribām – tā ir īsta māksla! Tikai uzmanies, neaizraujies pārāk ar šo varu. Ir nepieciešams pārdomāt savas prioritātes!

#SKORPIONS Tu šodien labprāt gribētu atklāti pateikt cilvēkiem, ko tu par viņiem domā, bet tas viņiem var būt par smagu. Pat ja tavi nodomi bija abi, tu vari nodarīt vairāk ļauni, ja nedomāsi pirms runā.

#STRĒLNIEKS  Šobrīd savus sapņus un citas personīgās vēlmes būtu jāiepauzē, jo ir tik daudz kā cita, piem, apkārtējo vēlmes, kuras arī ir jāņem vērā. Tāpēc arī šodien iespējams, jutīsies, ka ar varu tiec turēts pie zemes.

#MEŽĀZIS Šodien tu labāk gribētu pievērsties savām lietām, bet citiem ļoti gribēsies parunāties. Tavas prioritātes šobrīd ļoti atšķiras no tām, kas ir apkārtējiem. Pietam, tev šobrīd vienkārši pietrūkst pacietības!

#ŪDENSVĪRS Būs grūta diena! Nenoliedzami, tev šodien ir ļoti daudz darāmā. Dīvainā kārtā, jo vairāk tu šodien paveiksi, jo vairāk papildus darbi radīsies. Lai arī cik smagi tu strādātu, cilvēki no tevis gaidīs vairāk.

#ZIVIS Tev šodien nebūs viegli iekļauties starp citiem, nemaz nerunājot par to, vai vispār to vēlies. Nebaidies riskēt un izmēģināt kādu pilnīgi jaunu stratēģiju. Pie velna ko citi domā,  vairāk parūpējies par sevi!

Leave a Comment