17. maija dienas Horo***ps – nesaceries pārāk daudz!

Iepazīsties ar savu šīs dienas horoskopu – uzzini, ar ko tev rēķināties un kas tevi sagaida!

Mēs esam sagatavojuši katras Zodiaka zīmes prognozi šai dienai. Tā tev palīdzēs būt gatavam jebkuram dzīves šķērslim, ko tev priekšā liek liktenis.

Uzdrīksties, baudi, izkāp no savas komforta zonas un dzīvo katru dienu ar prieku!

AUNS

Vairākas reizes būs jāpārdomā savi lēmumi – esi pieļāvis kādu kļūdu, ko pamanīsi tikai šodien. Būs tikai viena iespēja, lai to labotu – nepalaid garām!

VĒRSIS

Esi izdarījis visu, ko varēji, lai tas izdotos. Vairāk mēģinājumu nebūs. Būs jāsamierinās ar visu, kas tev tiks nolikts priekšā. Dienas otrā puse būs ļoti romantiska.

DVĪŅI

Pārāk traki satrauksies par lietām, kas vispār nav svarīgas. Koncentrēsies uz lietām, kas prātu vedīs prom no tiešām svarīgajām lietām.

VĒZIS

Būsi nobijies un nepārliecināts pats par savām spējām, un tas arī būs tas, kas ietekmēs rezultātu. Ja atradīsi pašpārliecinātību, tad viss notiks pats no sevis.

LAUVA

Šodien tiks atklāts kāds tavs noslēpums, ko centies paglabāt no izsprukšanas, tomēr kāds cilvēks, ko pēdējā laikā esi nokaitinājis, grib tev atriebties.

JAUNAVA

Būs daži nepatīkami brīži, kas no tevis prasīs ļoti daudz nervu. Centies neņemt lietas emocionāli, citādāk pārāk liels stress novedīs pie pamatīgas izgāšanās.

Lasi vēl: “Gribēju nofotografēt brīnumu, tā vietā iemūžināju sāpīgākās atvadas”

SVARI

Varēsi novērtēt, kuri ir tavi īstie draugi. Nesatraucies par sīkumiem, saglabā mieru un nerādi citiem to, ko jūti – tas nav vajadzīgs ne tev, ne kādam citam.

SKORPIONS

Nāksies nest atbildību par sevi, neviens cits tavā vietā to nedarīs. Ja sastrādāsi muļķības, nāksies par to atbildēt, sveikā cauri šodien netiksi.

STRĒLNIEKS

Izvēlies labāko iespējamo variantu, nesamierinies tikai ar mazumiņu, tas nav domāts tev. Šis tev būs diezgan sarežģīts laiks, tādēļ apbruņojies ar pacietību.

MEŽĀZIS

Netraucē citiem dzīvot, tev pašam ir jāatbild par savām darbībām. Šodien ar visu būs jātiek galā pašam, pat lūgšana pēc palīdzības nenostrādās.

ŪDENSVĪRS

Vairākas reizes pārliecinies par faktu patiesumu, pirms tos izpaud kādam citam. Ja šodien radīsi baumas, tas tev vēlāk pamatīgi atspēlēsies.

ZIVIS

Nāksies izvēlēties, kas tev ir svarīgākais. Šī diena nesīs pamatīgas sirdssāpes un pārmetumus pašam sev, tomēr jāatceras, ka viss ar laiku pāriet.

Leave a Comment