17. marta horoskops – šī diena tevi pārsteigs!

#AUNS Šī diena ir jāsāk ar atklātību – dalies savās emocijās ar kādu tuvu cilvēku, ātrāk tiksi pāri vilšanās sajūtai un sapratīsi ka tie bija tikai sīkumi! Galvenais ir par tiem necepties un saprast, ka ir daudz citu lietu, kuras šodien ir jābauda!

#VĒRSIS Šodien nebūsi īpaši izlēmīgs, tāpēc nav ieteicams pieņemt lēmumus, ja to tomēr darīsi, pārējo nedēļu cīnīsies ar seku novēršanu. Nonākot grūtībās neaizmirsti, ka ir cilvēki, kuri tevi mīl, kuri tevi vienmēr atbalstīs, nenovērsies no viņiem!

#DVĪŅI Jau no paša rīta izjutīsi nebijušu spēku – lielisks dienas sākums! Bet vispār tev ir jāpārdomā vai tavi vārdi atspoguļo to, ko tu dari – esi nedaudz stingrāks pret sevi un turi dotos solījumus – citādi pievilsi ne tikai citus, bet arī sevi!

#VĒZIS Nu šī ir viena no tām dienām.. pats zini – labāk būtu palicis gultā. Tomēr tev neatliks nekas cits, kā vien saņemies. Tikai nedomā par to kā būtu ja būtu un vnk izdari to, kas ir darāms – vēlāk izjustīsi gandarījuma sajūtu un atvieglojumu!

#LAUVA šodien vajadzētu ievērot lielāku piesardzību – turi acis un ausis vaļā, jo atklāsies kāda svarīga informācija, kas var ietekmēt tavu dzīvi! Ieklausies ne tikai cilvēku teiktajā, bet arī pavēro viņu darbus – ir ko pamācīties!

#JAUNAVA šobrīd tev nav vieglākais stāvoklis –  esi tieši pārejas posmā starp diviem cikliem, tādēļ ir svarīgi pabeigt iesākto un būt pacietīgam, kamēr visums darbojas. Tuvākajā laikā kāds pret tevi iespējams atklās savas jūtas…

#SVARI Šodien ir jācenšas ieņemt neitrāls stāvoklis –  tava lepnība var provocēt konfliktu ar kādu no tuvajiem. Par laimi mēness būs tas, kas dienas izskaņā atgriezīs tevī realitātes sajūtu, nebrīnies, ja kāds uz tevi būs paspējis apvainoties!

#SKORPIONS Šodien vari priecāties, mēness palīdzēs tev sakārtot emocijas, tiklīdz būsi ticis ar tām galā, spēsi arī ar pārliecību iet uz priekšu. Tagad tikai jāsakārto savas domas un jāizplāno, ko darīt tālāk – tev ir visa informācija, uz priekšu!

#STRĒLNIEKS  Šī diena paies pārkārtojot savu dzīvi. Tiec galā ar vecajiem, nepadarītajiem darbiem, lai ātrāk spētu atgūt dzīvē balansu, dari to, ko uzskati par nepieciešamu.  Attiecībās centies būt atklātāks par savām vēlmēm!

#MEŽĀZIS šodien tev būs nepieciešams piestrādāt pie savas attieksmes pret citiem –  ir jāievelk nadziņi un jābūt maigam pret apkārtējiem – būsi pārsteigts, cik daudz var panākt ar labu! Arī visums tev šodien dos kādu labu mācību.

#ŪDENSVĪRS Šodien tev ir jāsaprot viena lieta – ir cīņas no kurām nav jēgas, drīzāk  ir jāsāk domāt par alternatīvām stratēģijām, citādi jau nedēļas sākumā izsmelsi visus spēkus! Labāk izbaudi labo laiku un priecājies par pavasara tuvošanos!

#ZIVIS Šī diena būs kā pārsteigums tev –  ja necentīsies kontrolēt esošo situāciju, tā atrisināsies pati no sevis(maģija!) Vai nav vieglāk ļaut visumam ar visu tikt galā? Ja tomēr gribēsi cīnīties pats, tad gatavojies, ka tava diena tiks izčakarēta!

Leave a Comment