18. aprīļa horoskops – valdi savas emocijas!

#AUNS Šodien notiekošās pārmaiņas tev liks atvērt acis un ieraudzīt lietas citā gaismā, tagad, kad visu zini, ir īstais laiks rīkoties!

#VĒRSIS šis ir lielisks laiks, lai kaut ko mainītu(tam nav jābūt nekam grandiozam). Atļaujies šodien palaist vaļā bažas un būt spontānam!

#DVĪŅI šodien nāksies pielāgoties biežāk, nekā gribētos, bet ja uzticies visumam, šīs dienas iznākums būs lielisks!

#VĒZIS pacietība un spēja pielāgoties ir divas lietas, bez kā šodien neiztiksi, necīnies ar traucēkļiem, bet pagriez tiem muguru!

#LAUVA neļauj stūrgalvībai sabojāt šo dienu, ja spēsi rast kompromisus, tiksi pie kā vēlies. (redz, ne vienmēr vajag ar spēku!)

#JAUNAVA nelielas pārmaiņas ļaus tev visātrāk un labāk atgūt iekšējo mieru un pārliecību(dažkārt pabūt vienatnē ir veselīgi!)

#SVARI centies savaldīt savas emocijas, nu vismaz apslāpēt tūlītējo reakciju, citādi mazas problēmas var pārvērsties lielos konfliktos!

#SKORPIONS Šodien labvēlīgā mēness iespaidā ir vislabākais laiks, lai beidzot palaistu vaļā pagātni un atvērtu durvis nākotnei!

#STRĒLNIEKS Šodien var gadīties vairāk patērēties, nekā bija plānots, bet tam nebūs negatīvu seku. Izklaidējies!

#MEŽĀZIS šodien nāksies paļauties uz savām “iekšām,” kad pieņemsi lēmumus, tas var radīt zināmu nervozitāti, bet viss izdosies!

#ŪDENSVĪRS aizmirsti par darbu plānošanu un vienkārši ļaujies šodienai. Var gadīties negaidītas veiksmes(piem. atrast pazaudētu naudu)

#ZIVIS tev šodien ir izvēle – fokusēties uz negatīvo un bojāt sev garastāvokli, vai būt pateicīgam par to, kas tev ir un izbaudīt šo dienu!

Leave a Comment