18. februāra dienas horoskops – domā ar galvu!

dienas-horoskops-sodienai

#AUNS  šodien būsi uzmanības centrā un tu to esi pelnījis! Tomēr, lai ko darītu, centies sekot līdzi apkārt notiekošajam!

 

#VĒRSIS  Mēģini atlikt visus lēmumus kas saistīti ar finansēm – tu gribi steigties, kaut neesi pārliecināts par iznākumu!

 

#DVĪŅI  šodien būs jāliek lietā savs ķobis – gan jārada idejas, gan risinājumi. Katrā ziņā neļauj sev iesūnot!

 

#VĒZIS  šodien galīgi negribēsies, ka tevi kāds aiztiek, bet nu, būs visādi. Tomēr centies elpot dziļi un koncentrējies uz svarīgo

 

#LAUVA  pavadi laiku iepazīstot apkārtesošos, īpaši jaunās sejas, iespējams, atklāsi, ko pārsteidzošu, kas tevi ievilks jaunā piedzīvojumā

 

#JAUNAVA  domā ātri – šodien ies karsti! Par laimi tava enerģija ir vajadzīgajā līmenī, spēsi laikus reaģēt uz notiekošo!

Lasi arī: Lielais mīlestības horoskops februārim; atklāj savas jūtas!

#SVARI  tava spēja strīdā saredzēt abas puses šodien lieti noderēs. Lai kā arī būtu, necenties uzspiest savu viedokli – nav vērts!

 

#SKORPIONS šodien ikdienas darbi prasīs vairāk piepūli nekā parasti, tā pat arī cilvēki gribēs, lai tu ar viņiem auklējies – neļaujies tam!

 

#STRĒLNIEKS  citi daudz runā, bet neko nedara, šodien, tev ir iespēja parādīt uz ko esi spējīgs un radīt lielisku iespaidu citu acīs!

 

#MEŽĀZIS  izmanto savas smadzenes! – lai kā arī sirds vēlas ņemt pārsvaru, kad viss grozās ap tik nopietnām lietām nedrīkst spēlēties!

 

#ŪDENSVĪRS  šī diena varētu būt viena no labākajām, ko pēdējā laikā būsi piedzīvojies un viss pateicoties tavam šarmam!

 

#ZIVIS neiesaisties ilglaicīgos projektos, jo tie paņems pārāk daudz enerģijas, ko tev labāk vajadzētu novirzīt pilnīgi citā virzienā!

Leave a Comment