18. marta dienas horoskops – esi uzmanīgs!

dienas-horoskops

#AUNS  tava lepnība var provocēt konfliktu ar kādu no tuvajiem. Par laimi svaru mēness atgriezīs tevī realitātes sajūtu.

 

#VĒRSIS svaru mēness palīdzēs tev sakārtot emocijas, tiklīdz būsi ticis ar tām galā, spēsi arī ar pārliecību iet uz priekšu.

 

#DVĪŅI tiec galā ar vecajiem, nepadarītajiem darbiem, lai ātrāk spētu atgūt dzīvē balansu, dari to, ko uzskati par nepieciešamu

 

#VĒZIS  ja necentīsies kontrolēt esošo situāciju, tā atrisināsies pati no sevis(maģija!) Vai nav vieglāk ļaut visumam ar visu tikt galā?

 

#LAUVA  šodien ir jāievelk nadziņi un jābūt maigam pret apkārtējiem – būsi pārsteigts, cik daudz var panākt ar labu!

 

#JAUNAVA ir cīņas no kurām nav jēgas – ir jāsāk domāt par alternatīvām stratēģijām, citādi jau drīz izsmelsi visus spēkus!

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai no 13. līdz 19. martam

#SVARI ir jāpārdomā vai tavi vārdi atspoguļo to, ko tu dari – esi nedaudz stingrāks pret sevi un turi dotos solījumus

 

#SKORPIONS dalies savās emocijās ar kādu tuvu cilvēku – ātrāk tiksi pāri vilšanās sajūtai un sapratīsi ka tie bija tikai sīkumi!

 

#STRĒLNIEKS  šobrīd esi tieši pārejas posmā starp diviem cikliem, tādēļ ir svarīgi pabeigt iesākto un būt pacietīgam, kamēr visums darbojas

 

#MEŽĀZIS  ehh… nu šī ir viena no tām dienām.. pats zini. Vnk saņemies un nedomā par to kā būtu ja būtu un vnk izdari to, kas ir darāms

 

#ŪDENSVĪRS  šodien vajag būt uzmanīgam – turi acis un ausis vaļā, jo atklāsies kāda svarīga informācija, kas var ietekmēt tavu dzīvi!

 

#ZIVIS Šodien nav ieteicams pieņemt lēmumus, ja to tomēr darīsi, pārējo nedēļu cīnīsies ar seku novēršanu.

Leave a Comment