19. aprīļa horoskops – elpo dziļi!

#AUNS Ja tu koncentrēsies uz negatīvām lietām, tad radīsi vien vairāk problēmas, tāpēc izmanto savu enerģiju vairojot prieku un laimi.

#VĒRSIS Dienas pirmajā pusē tev var neizdoties īstenot plānus, bet neapvainojies uz citiem, jo  vakarā tevi savukārt sagaida pārsteigums.

#DVĪŅI Turi acis un ausis vaļā, jo tev radīsies negaidītas iespējas. Esi taupīgs, jo tuvākajā laikā gaidāmi izdevumi.

#VĒZIS šodien iespējami izdevīgi darījumi un pirkumi. Vakarā parādīsies tava romantiskā puse, attiecības attīstīties jaunā gultnē.

#LAUVA ieelpo dziļi pirms sāc runāt, jo šodien būsi viegli aizkaitināms un dusmīgs. Atmodini sevī iekšējo bērnu un atceries bērnību.

#JAUNAVA lai diena būtu izdevusies, esi atvērts visam kas notiek. Šobrīd ir labs laiks, lai uzsāktu nopietnas pārmaiņas savā dzīvē.

#SVARI Pievērs vairāk uzmanību lietām, kurām parasti paej garām. Mēness ietekmē tev izdosies atpūsties un atjaunot spēkus.

#SKORPIONS Šodien tev ir jāpaļaujas lietu gaitai, neplāno neko. Var gadīties iztērēties vairāk nekā vajadzētu, bet tas būs tā vērts!

#STRĒLNIEKS Laiks aizmirst pagātni un uzsākt jaunu dzīvi. Pavadi laiku ar tuviem cilvēkiem- aizmirsīsi visu nomācošo.

#MEŽĀZIS mēness ietekmē jutīsies neapmierināts ar lietu kārtību, bet ne visu ir iespējams mainīt. atjauno iekšējo harmoniju esot pie dabas

#ŪDENSVĪRS Tavas izjūtas šodien nepievils- rīkojies saskaņā ar tām! Šodien var gadīties atdot lietu, ko tev drīz vien vajadzēs- uzmanies.

#ZIVIS Šodien var gadīties situācijas, kad vienīga iespēja ir pielāgoties tai. Nesen uzsāktās draudzības augs un kļūs ciešākas.

Leave a Comment