19. decembra dienas horoskops– izmanto iespējas!

#AUNS  šajā stresainajā pirmssvētku laikā ir nepieciešams saglabāt iekšējo mieru –galvenais nav dāvanas, bet kopā būšana!

#VĒRSIS  sākoties jaunajai sezonai, arī tev dzīvē radīsies jaunas iespējas, galvenais ir maksimāli izmantot savu potenciālu!

#DVĪŅI  nākamās dienas būs diezgan noslogotas, tādēļ izmanto šo dienu, lai relaksētos un atjaunotu spēkus!

#VĒZIS  tavu prātu nodarbinās pagātnes notikumi, bet kāda no tā jēga? pagātni mainīt nav iespējams, sāc domāt par nākotni!

#LAUVA  dāvanas nav tikai dāvanas – tās parādi cik svarīgs tu kādam esi – novērtē to un esi devīgs, būsi pārsteigts par pretreakciju

#JAUNAVA  pievērs uzmanību tam, kas notiek apkārt – tev izdosies ieraudzīt un piedzīvot ziemassvētku brīnumu!
#SVARI  cilvēki, kuri tevi mīl, vēl tev tikai to labāko. Tev nav jāklausa viņu padomam, bet būtu gudri vismaz uzklausīt to.

#SKORPIONS šodien uzpeldēs kādas apspiestas jūtas – ar tām nāksies tik galā izrunājoties ar attiecīgo cilvēku
#STRĒLNIEKS  palaid vaļā pagātni, jo šis ir tas mirklis, kad sākas jaunā sezona – arī tavā dzīvē, kas būs prieka un mīlestības pilna

#MEŽĀZIS  Šodien, būsi  īpaši emocionāls, tāpēc centies lieki nesatraukties un paļauties uz vadību no “augšas”
#ŪDENSVĪRS  var gadīties sastapt cilvēkus no pagātnes, diena caurmērā būs mierīga, bet būs paaugstināts stresa līmenis – pats zini kādēļ.
#ZIVIS  lai izbaudītu svētkus, tev ir fiziski un garīgi jājūtas labi – tas nozīmē, beidz strādāt un sāc rūpēties par sevi!

Leave a Comment