19. februāra dienas horoskops – viss reiz nāk atpakaļ!

dienas_horoskops

#AUNS jāvelta laiks sev, lai izprastu sevi un savu vietu, jo šī brīža apjukums tev traucē un slikti ietekmē attiecības ar apkārtējiem..

#VĒRSIS tava fantāzija patieso realitāti izkrāso košāk nekā tā patiesībā ir. Bet viss nostabilizēsies līdzko sāksi domāt par mērķiem!

#DVĪŅI šodien piedzīvosi straujas garastāvokļa maiņas, centies rast zelta vidusceļu! Radoša un produktīva diena!

#VĒZIS šodien spēcīgi izpaudīsies – dažādākajās jomās. Koncentrētību viegli saglabāt nebūs, jo apkārt notiek daudz interesantākas lietas..

#LAUVA negaidi no šīs dienas pārāk daudz, lai nav jāviļas. Gatavojies, ka citi tevi gribēs izmanot – padomā pirms ko apsoli!

#JAUNAVA saulei pārejot tavā zvaigznājā, esi nokļuvis labā pozīcijā – uzlabosies gan attiecības, gan spēja koncentrēties

Lasi arī: Lielais mīlestības horoskops februārim; atklāj savas jūtas!

 

#SVARI mēness iespaidā emocijas pacelsies jaunā līmenī – liksies, ka iepazīsti sevi no jauna, maģiska diena, daudz jaunatklāsmes!

#SKORPIONS esi uzmanīgs, kritiski novērtē citu sacīto. Visādi citādi vari ļauties iedvesmai un dienas gaitai, uztici problēmas visumam

#STRĒLNIEKS šodien galvenais ir atgūt domu skaidrību un ļaut sev nedaudz vaļas, neturies pie plāniem – tas ir tikai lieks stress!

#MEŽĀZIS šī nav tā labākā diena smagam darbam, jo to vien gribēsies, kā sapņot un tas ir arī pareizi, ļauj vaļu savai iztēlei!

#ŪDENSVĪRS visu skaidri izsecināt un skatīt loģiski, protams, ir iespējams, bet ne tad, ja tas ir saistīts ar tavu sirdi – dod sev vairāk laika!

#ZIVIS Būs grūtāk komunicēt ar apkārtējiem, jo katra, arī tavs, prāts ir nodarbināts ar personīgām lietām, tādēļ arī tiec ar tām galā!

Leave a Comment