19. marta dienas horoskops – patiesība vienmēr nāk gaismā!

dienas-horoskops

#AUNS  Ja gribi sakārtot savu galvu un emocijas, tad pirmkārt jāsāk ar neizdarītajām lietām! Tas būs pirmais solis!

 

#VĒRSIS Šodien tev būs jābūt ar atvērtu sirdi un jāpierāda sava kompromisu māksla! Likteņa pagrieziens jau ir tepat aiz stūra!

 

#DVĪŅI  Šodien ir laba diena, lai izvērtētu pēdējo mēnešu padarīto – sapratīsi, ko esi un ko neesi darījis pareizi! Pārdomas un analīze…

 

#VĒZIS  Mēness palīdzēs tikt galā ar emocionālo putru, kas pēdējā laikā ir traucējis! Tiksi galā un varēsi droši doties uz priekšu!

 

#LAUVA  Emocionālais karuselis, kā pa amerikāņu kalniņiem, tāpēc ir grūti sakoncentrēties. Bet drīz tas pāries!

 

#JAUNAVA  Šodien gribēsies par šo to pasūdzēties, tomēr pārmaiņas jau ir ceļā! Pirmkārt jau iekšējas!

Lasi arī: Draudzeņu horoskops. Kāda ir tava draudzene un ko viņa sniedz draudzībā

#SVARI Ja palaidīsi vaļā vadības grožus un nemēģināsi situāciju kontrolēt, tad var notikt brīnumainas pārmaiņas! Pamēģini!

 

#SKORPIONS No rīta daudz labāk būtu pagulējis ilgāk? Diena viens vienīgs skrējiens? Palielini apgriezienus vēl divkārt un visu izdarīsi!

 

#STRĒLNIEKS  Mēģini šodien ar apkārtējiem (tuvajiem cilvēkiem) apieties saudzīgi un uzmanīgi, jo tieši tu esi tas, uz kuru viņi grib paļauties!

 

#MEŽĀZIS  Lai citi tavus nodomus uztver nopietni, tev vārdi jāpārvērš darbos! Sāc šodien darīt to, ko sen esi iecerējis un mutes būs ciet!

 

#ŪDENSVĪRS Liela ir iespēja, ka šodien var sanākt aizskart tuva cilvēka jūtas! Tāpēc esi ļoti pacietīgs, un mēģini būt saprotošs! Būs labi!

 

#ZIVIS Šodien tev var gāzties virsū visādi pienākumi, tāpēc labāk būtu sakārtot visu pēc prioritātēm! Citādi var nolaisties rokas!

Leave a Comment