2. aprīļa horoskops –gaidāmi emociju plūdi!

#AUNS Saules ietekmē jutīsies, it kā tevi vilktu divos dažādos virzienos – šodien iegūsi jaunu informāciju, kas liks tev skatīties uz notiekošo ar skepsi. Nepretojies pārmaiņām, bet gan ļaujies tām – būsi pārsteigts par rezultātu!

#VĒRSIS Mēness šodien stiprinās tevi, palīdzēs saglabāt balansu visā dienas gaitā. Ja jūties kādā mirklī apjucis, prasi pēc padoma – neļauj bailēm tevi ietekmēt. Centies pēc iespējas ātrāk padarīt darbus, lai vakarā būtu vairāk brīvības!

#DVĪŅI Šodien apkārtējie mēģinās novērst tavas domas no darba, neļaujies tam, centies pieturēties pie uzstādītā dienas plāna. Dalies savās bažās ar kādu empātisku cilvēku, mācības ko saņem patiesībā ir dāvanas no “augšas!”

#VĒZIS Neuztver personīgi, ja šodien tev kāds liks vēlreiz darīt un mainīt kaut ko jau izdarītā darbā – tā vienkārši dažkārt notiek. Šodienas blokādes izvērtīsies par svētību, ja vien pārāk neiespringsi uz tām un nesabojāsi visuma plānu!

#LAUVA Atzīsti, tev ir tendence no mušas uzpūst ziloni, tāpēc šodien pacenties būt objektīvāks visās situācijās un nelekt laukā no biksēm. Jaunavas mēness iespaidā šodien var notikt plānu maiņa – tas viss uz notiek uz labu!

#JAUNAVA Šodien emocionāla diena – iespējams jutīsies apbēdināts, kad apkārtējie tev apzināti mēģinās iegriezt, tāpēc paļaujies uz mēness ietekmi tavā dienā, tas tevi apveltīts ar spēcīgu enerģiju, kas ļaus atvairīt visas negācijas.

#SVARI Nespēja pieņemt lēmumus šodien varētu apstādināt visus tavus plānus – varbūt tā pat ir labāk, tev būs vairāk laika visu pārdomāt un saprast vai tu patiešām to visu vēlies. Pievērs vairāk uzmanības savai Vese***ai!

#SKORPIONS Pateicoties jaunavas mēness ietekmei, tev šodien izdosies izdarīt vairāk kā parasti – saņemsi palīdzību no “augšas.” Šodien ir iespēja tikt pie kaut kā, kas iepriekš tev bija liegts, vajag tikai mācēt pajautāt!

#STRĒLNIEKS Saules ietekmē tev šodien gaidāmi neparasti notikumi, pārmaiņas, ko nebiji gaidījis – centies uz to skatīties pozitīvi! Problēmas ar tuviniekiem var viegli atrisināt – tev tikai ir nepieciešams novilkt stingrākas robežas.

#MEŽĀZIS lai izvairītos no nevajadzīgas vilšanās un uztraukumiem, palaid vaļā vadības grožus – nu nav vajadzīgs tev vienmēr zināt pilnīgi visu, šodien labāk pievērsies savām personīgajām lietām un neliecies par citiem ne zinis!

#ŪDENSVĪRS Saules iespaidā tavs fokuss tiks pavērsts uz apkārtējiem cilvēkiem – pietiek ierauties sevī, tagad ir labs laiks, lai darbotos komandā un veltītu sevi citiem, rezultāti būs lieliski. Necenties šodien visu izdarīt viens pats!

#ZIVIS Šodien pastāv liela iespēja, ka būs kāds strīds ar apkārtējiem, stulbākais, ka tas viss tikai dēļ sīkumiem. Lai no tā izvairītos, piedomā, ko runā un necenties uzspiest savu viedokli – pat ja tu zini, ka tev ir taisnība; no tā nebūs jēgas!

Leave a Comment