Migrēna un depresija: Šie produkti paglābj var palīdzēt tikt galā

Migrēna un depresija
Zinātnieki pierādīja, ka šie produkti spēj uzlabot mūsu labsajūtu… Migrēna un depresija ir uzveicama ar šiem produktiem. Kas tie ir par produktiem un kas tajos ir tik īpašs? 

Zinātnieki jau kuru reizi apliecinājuši, ka produkti, kas satur folijskābi, ir ļoti labvēlīgi Vese***ai. Kā, piemēram, kāposti, brokoļi vai spināti. Pēc ārstu domām, šie dārzeņi “tiek galā” ar migrēnu un depresiju.

Migrēna un depresija – kā palīdzēt

Pētījumu rezultāti produktiem, kas satur folātus, ir nopublicēti laikrakstā Headache. Pateicoties 140 pētījuma dalībniekiem, kas cieta no migrēnas, folijskābes īpašības tika izpētītas. Pētījuma laikā ēdienkartē iekļāva brokoļus, spinātus. Pateicoties folātiem, kas saturējās šajos dārzeņos, dalībnieki retāk cieta no migrēnu lēkmēm.

LASI arī: Angīna: Kā to izārstēt īsā laikā, mājas apstākļos un ar tautas līdzekļiem

Produktus, kas satur folijskābes, eksperti iesaka ēst grūtniecēm, lai samazinātu nervu sistēmas defektu attīstības risku bērniņam, kā arī visiem, kas cieš no migrēnas lēkmēm vai pastāvīgas garastāvokļa maiņas.

Arī interesanti: Ar šī brīnumainā dzēriena palīdzību noņemiet spēcīgas galvassāpes un atbrīvojieties no migrēnas! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Avots: myjane.ru

Leave a Comment