2. janvāra dienas horoskops– mācies no kļūdām!

horoskops-sodienai

#AUNS  Tam, kas šodien notiks, liks tev atcerēties tavas dzīves nozīmi. Var gadīties, ka citi būs ciniski un uzskatīs, ka patiesībā jau nekam nav nozīmes– neklausies tajā, tu proti saskatīt visu kopskatā!

#VĒRSIS  Nesteidzies tērēt naudu– to izdarīt ir viegli, bet vēlāk var nākties nožēlot. Pārdomā nesenos strīdus un to kā vislabāk tos atrisināt, nenāktu par sliktu, ja tu spētu piekāpties citiem!

#DVĪŅI  Pārāk nesabēdājies, ja šodien vai rīt sanāks pārmīt kādus ne pārāk labus vārdus ar mīļoto cilvēku– tas ir sīkums. Neļauj tam sabojāt tavu dienu, galu galā jūs taču viens otru mīlat!

#VĒZIS  Var gadīties nopietnāk padiskutēt ar apkārtējiem– te ir svarīgi pieturēties pie faktiem un nemēģināt neko pārspīlēt, viņi to ātri vien pagriezīs pret tevi. Nākotnē tas var spēcīgi atspēlēties!

#LAUVA  Nav šaubu, ka esi enerģijas un entuziasma pilns iesākt šo 2017. Gadu vislabākajā iespējamā veidā. Tomēr nepieciešams nogaidīt! Zvaigznes saka, ka nepieciešams pārbaudīt visas detaļas pirms plānošanas.

#JAUNAVA Uzmanies, ko runā– gan mājās, gan darbā, tavus vārdus uztvers ļoti nopietni. Citi sagaidīs no tevis, ka tu turēsi doto vārdu, tāpēc šodien nedrīkst dot tukšus solījumus!

#SVARI  Zvaigžņu labvēlīgā stāvokļa dēļ, šodien būsi apveltīts ar lielāku pašpārliecinātību, nekā parasti. Tomēr neesi pārdrošs– visam ir savas robežas, nedari neko tādu, ko vēlāk varētu nožēlot.

#SKORPIONS visu, ko dari pirmajās gada dienās, ir jābūt maksimāli praktiskam. Netērē laiku un enerģiju aktivitātēm, kas nenes rezultātus. Vakarā centies atbrīvoties un atrodi laiku izklaidēm/atpūtai.

#STRĒLNIEKS  Ja jūti vēlmi pēc vientulības domu sakārtošanai, zini, ka tev citiem nekas nav jāpaskaidro. Saskaņā ar zvaigznēm, tev pašlaik ir vairākas problēmas ar kurām jātiek galā– to arī dari!

#MEŽĀZIS  Tev ir jābūt atklātam pret sevi, padomā kāpēc attiecībās viss nav tā kā tu vēlējies lai tas būtu. Ne viss ir tava vaina, bet daži tevis veiktie vieglprātīgie lēmumi nu tev atspēlējas. Mācies no kļūdām!

#ŪDENSVĪRS  Šodien tev ir labi padosies pārliecināt citus. Tomēr jāuzmanās, ko tu prasi, jo ne viss būs laba ideja un var beigties nelāgi. Pavadi vairāk laika ar mīļajajiem– ir kāds, kurš to ļoti gaida!

#ZIVIS Neļauj citiem sevi apspiest nevietā– ja neko neteiksi pretī, tu tikai vairosi viņu varu pār tevi. Saglabā mieru, pasaki ko tu domā un ļauj viņiem manīt, ka tev nav bail! Uzticies visuma vadībai.

Lasi arī: Biedējoši precīzs 2017. gada horoskops; Uzzini prognozi savai Zodiaka zīmei!

Leave a Comment