20. februāra dienas horoskops – visu ir iespējams atrisināt!

horoskops_sodienai

#AUNS  pēdējā laikā esi bijis diezgan paviršs, īpaši attiecību jomā,  tāpēc ir laiks beidzot rakties dziļāk un izprast, kas notiek!

 

#VĒRSIS  spēja meklēt kompromisus šodien būs īpaši noderīga, kad svarīgās lietās būs grūti atrast kopīgu valodu – neesi egoists

 

#DVĪŅI  koncentrējies uz svarīgāko un cik vien iespējams, virzi savu enerģiju ikdienas uzdevumos, lai vakarā vari atvilkt elpu

 

#VĒZIS  šī diena ir viena no tām, kad visvieglāk ir dabūt to, ko vēlies, jo apkārtējie būs īpaši labvēlīgi noskaņoti pret tevi!

 

#LAUVA  pieturies pie pārbaudītām vērtībām, nav jēgas riskēt, tas ir lieks stress, kas tikai radīs papildus apjukumu. Emocionāla diena

#JAUNAVA  esi uzsācis baigo skrējienu – ļoti labi, bet neaizmirsti, ka tava enerģija nav bezgalīga. Šodien, ja ir kas sakāms – neklusē!

Lasi vēl: Nedēļas horoskops no 20. – 26. februārim; uzzini savas veiksmīgās dienas!

#SVARI  mēness stāvokļa ietekmē, tev nāksies atkal nolaisties realitātē. Centies nerīkoties emociju vadīts, tas visu var sabojāt!

 

#SKORPIONS Sajutīsi pozitīvas emocijas, bet piedzīvosi arī apjukumu savās jūtās, nesteidzies, dod sev laiku tās izprast!

 

#STRĒLNIEKS  šo dienu vajadzētu pavadīt mierīgi, ja iespējams, meditējot vai vismaz attīrot dzīvi no visa liekā

 

#MEŽĀZIS  ir svarīgi noņemt stresu pirms dodies tālāk, ja iespējams atturies no diskusijām ar apkārtējiem, pavadi laiku ar savām domām

 

#ŪDENSVĪRS  šobrīd tu atrodies izdevīgā pozīcijā, kas ļauj tev gūt pārsvaru pār apkārtējiem, tomēr necel savu degunu pārāk augstu!

 

#ZIVIS šodien saņemsi papildus enerģijas devu, jutīsi dziļu saikni ar apkārtējiem un visu ko dari – izbaudi to.

Leave a Comment