2016. gada rudens horoskops katrai zodiaka zīmei

AUNS

Auniem šis rudens atnesīs ļoti daudz panākumu lietišķajā sfērā – biznesā un darbā, bet, lai nezaudētu šo “laimīgo biļeti”, mēģiniet atrast pēc iespējas vairāk jaunu cilvēku, ar kuriem izveidot labas partnerattiecības. Izvēlēties šos cilvēkus pēc savas sirdsbalss, jo viņu padomu tāpat nebūs 100% objektīvi, turklāt zvaigznes centīsies Jūs novirzīt no pareizo cilvēku izvēles.

VĒRSIS

Šīs zīmes pārstāvjiem rudens horoskops iesaka kļūt nedaudz pasīvākiem un neizrādīt tik lielu iniciatīvu it visā. Ļaujiet, lai nepatikšanas, kas nav ar Jums saistītas, paliek ārpus Jūsu “laivas”, jo nav nepieciešams glābt katru slīkstošo “laivu”, tas tikai traucēs Jums doties pretī savai laimei, tāpēc kontrolējiet savas emocijas – tās var būt Jūsu ienaidnieks!

DVĪŅI

Dvīņiem ieraudzīt savas laimes spilgtās krāsas palīdzēs zvaigžņu labvēlība un veiksme, taču tas viss mūs vērsts tikai uz mīlestības jomu. Jums izdosies atrast savu otro pusīti vai arī nostiprināt jau esošās attiecības ar mīļoto cilvēku. 2016. gada rudens kļūs par labu laiku kāzu vai kopīgas atpūtas plānošanai!

VĒZIS

Vēži, saskaņā ar rudens horoskopu, redzēs sevi no malas, tāpēc savā ziņā šis rudens var Jums būt ļoti smags periods, taču Jums būs visas iespējas labot savas pagātnes kļūdas. Negaidiet vieglus panākumus, turklāt ne biznesā, ne mīlestībā, jo uz visu nāksies iet lēnām. Tikai nedaudz palielinot soli, Jūs riskējat ar nokļūšanu atpakaļ sākumpunktā, tāpēc jābūt ļoti uzmanīgiem.

LAUVA

Lauvām rudens horoskops iesaka piesargāties no pārmērīga egoisma, kā dēļ Jūs riskējat palikt vienas, jo cilvēki šajā rudenī var ļoti asi un negatīvi reaģēt uz Jūsu nepārdomāto rīcību un vārdiem, bet, ja Jūs pret šiem cilvēkiem sāksiet izturēties nicinoši, tas nāks Jums atpakaļ dažādu neveiksmju un problēmu veidā.

JAUNAVA

Šajā trīs mēnešu periodā par galvenajiem Jūsu dzīvē jākļūst finanšu un karjeras jautājumiem, jo Jums ir ļoti lielas iespējas gūt panākumus naudas lietās. Piestrādājiet pie savas enerģētikas, kas var Jums atvērt jebkuras durvis, kā arī nebaidieties kļūdīties!

SVARI

Šīs zīmes pārstāvjiem rudens horoskops iesaka izvairīties no rutīnas, tāpēc Jums par labu noteikti nāks darbavietas maiņa, ja Jūs esošajā vairs nespējat gūt gandarījumu vai arī vienkārši esat no tās noguris. Šajā laikā spontānas darbības ir atļautas, taču tās ir jāvada Jūsu intuīcijai. Zvaigznes Jums šos trīs mēnešus iesaka pavadīt pēc iespējas vieglāk, tāpēc atpūtieties un izklaidējieties!

SKORPIONS

Ir pienācis laiks pavadīt laiku vienatnē. Vientuļiem gan nevajadzētu būt, taču no skaļām kompānijām gan būtu vēlams izvairīties, jo tas viss Jums varētu nākt par labu lietišķajā sfērā. Ar draugiem un tuvākajiem cilvēkiem nevajadzētu pārtraukt komunicēt, tāpēc piedodiet viņiem visas mazās kļūdas un nestrīdieties bez iemesla!

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem veiksmi nesīs izmaiņas ārējā izskatā un pasaules redzējuma maiņa, tāpēc mēģiniet prezentēt sevi pasaulei savādāk un mainīt arī uzskatus par to, jo tas būs pirmais solis uz pārmaiņām Jūsu dzīvē, kas ilgtermiņā var Jums atnest jaunus pašattīstības ceļus – Jums būs vieglāk atrast savu dzīves aicinājumu, kā arī uzlabot savu finansiālo stāvokli.

MEŽĀZIS

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem zvaigznes šajā rudenī iesaka pievērsties savai Vese***ai. Sāciet iet uz sporta zāli un atbrīvojaties no visiem kaitīgajiem ieradumiem. Palīdzēt sev varat tikai Jūs pats, tāpēc sāciet paša spēkiem mainīt pasauli ap sevi. Iemācieties ēst veselīgi, domāt veselīgas domas un regulāri nodarbojaties ar fiziskajām aktivitātēm, jo veselā miesā ir vesels gars!

ŪDENSVĪRS

Šīs zīmes pārstāvjiem rudens horoskops iesaka būt daudz uzmanīgākiem attiecībā pret apkārtējo cilvēku jūtām. Iemācieties iejusties citu cilvēku ādā ir visnotaļ grūti, taču ja Jums tas kļūs par pieradumu, ja padarīsiet to par daļu no savas dzīves, tad arī mīlestību atrast būs daudz vieglāk! Ja Jūs jau esat attiecībās, šāda metode zināmā mērā tās stiprinās un pārcels jaunā līmenī!

ZIVIS

Laime uzsmaidīs tām Zivīm, kuras prot domāt ārpus rāmjiem, jo rudens horoskops saka, ka tuvākie trīs mēneši kļūs par oriģinālu lēmumu laiku, tāpēc nebaidieties riskēt, bet tikai tādā gadījumā, ja esat pārliecinātas, ka risks attaisnosies. Mazāk negatīvu domu, vairāk pozitīvās, un Jūsu triumfa brīdis būs pavisam tuvu!

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment