2024. gads saskaņā ar slāvu kalendāru ir Tumšā aļņa (Sokha) gads

2024. gadā ir svarīgi atcerēties konsekvenci, plānošanu un stingrību. Gads būs veiksmīgs un veiksmīgs tiem, kas iet pretī saviem sapņiem, veido plānus un tos pilda, nenovēršot uzmanību no niekiem.

Kādi notikumi mūs var sagaidīt 2024. gadā

Pēdējo reizi Tumšais alnis valdīja 2008. gadā, kas nozīmē, ka 2024. gadā var atkārtoties notikumi, kas notika senā pagātnē. Stāsts par sešpadsmit gadiem mums pastāstīs, kas mūs sagaida.

2008. gada galvenie notikumi bija nozīmīgi notikumi: prezidenta varas maiņa, uzvara sacensībās, strauja agresoru apspiešana militārajās operācijās, pasaules krīzes, hadronu paātrinātāja palaišana un daudz kas cits.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. līdz 31. decembrim: steidzieties pabeigt iesākotos darbus!

Lasi arī: Naudas zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. līdz 31. decembrim: cīņa ar sevi un apkārtējiem!

2024. gada notikumus prognozēt būs diezgan grūti, jo Tumšā Alņa valdīšana nozīmē lēnumu un godīgumu. Iespējams, ka konflikti šoreiz izspēlēsies pēc jauna scenārija un nāks par labu, un jauni atklājumi uzlabos dzīvi un tiks galā ar globālajām problēmām.

2024. gads solās būt pārmaiņu laiks uz labo pusi, kad katrs var atrast savu laimi. Galvenais ir iet pretī savam sapnim un atcerēties personīgo atbildību, būt godīgam un neuzpērkamam, atcerēties, ka laimi nevar būvēt uz apkārtējās vides problēmām un iegūt varu ar maldināšanu.

Leave a Comment