21. aprīļa horoskops – šī nebūs viegla diena!

#AUNS Saules iespaidā šodien tava sirds būs atvērta un caurredzama visiem. Parādi citiem, ka tev viņi rūp izdarot kaut ko labu – tam nav jābūt nekam iespaidīgam! Iespējams parādīsies lieka nauda, tomēr nevajadzētu to tūlīt iztērēt.

#VĒRSIS Šodien centies vairāk koncentrēties uz savām jūtām – tas palīdzēs izprast arī visu šobrīd apkārt notiekošo. Darbi var iekavēties, vismaz kamēr nebūs jauna informācija – nav vērts par to satraukties!

#DVĪŅI Diemžēl rīts iesāksies ar neskaidrības sajūtu, tas viss saules ietekmē.. Tava spēja runāt tieši, bez aplinkiem, ļaus veiksmīgi atrisināt problēmas, kas šodien iespējams radīsies. Vakaru pavadi ar mīļajiem!

#VĒZIS Lai kāda arī būtu tava aizraušanās, šobrīd ir ideāls laiks, lai ar to darbotos pilnā sparā – zvaigznes tev ir labvēlīgas. Uzticies savai intuīcijai – tā tevi aizvedīs tieši tur, kur tev ir jābūt, pat ja ar prātu tā nemaz nešķiet!

#LAUVA Radīsies sajūta, ka esi saņēmis dzīvē otro iespēju – viss sāk stabilizēties, mākoņi pašķiras, tas nozīmē, ir laiks rīkoties! Mēness šovakar pamodinās tavu romantisko, kā arī emocionālo pusi!

#JAUNAVA Šodien tev ir jāļaujas visuma vadībai – redzēsi, ka bez problēmām tiksi cauri visām blokādēm un ķibelēm. Mīļie cilvēki vēlēsies no tevis saņemt vairāk uzmanības, tāpēc ieplāno šovakar kādu labu aktivitāti!

#SVARI Dalies savā priekā ar citiem – tā pietiks visiem(un arī ir vajadzīga)! Atceries, ka tava brīvība ir atkarīga no disciplīnas– izdari visus pamata pienākumus, lai kā arī to negribētos un tad atlikušo dienu vari pavadīt pēc saviem ieskatiem!

#SKORPIONS Šodien pār tevi nāks atklāsme – laime rodas darot pareizās lietas, tāpēc ieklausies savā sirdī un ļaujies tās vēlmēm. Centies saskatīt kopainu, nepieķeries sīkumiem – tie ir un paliek tikai sīkumi!

#STRĒLNIEKS Ja pievērsīsi vairāk uzmanības tam, ko citi šodien saka, izdosies ieraudzīt vairāk, būt citiem par soli priekšā! Paanalizē tavas šī brīža nodarbes – šis tas būtu jāmaina, jo darbi tevi drīz vienkārši apraks!

#MEŽĀZIS Lai ar šo dienu tiktu galā, tev būs vajadzīga viena lieta – spēja pielāgoties. Paturi prātā, ka arī blokādes un novirzes no plāna var būt pozitīvas, tās pasargā tevi no iešanas nepareizajā virzienā! (Visuma pirksts!)

#ŪDENSVĪRS Ja pēdējā laikā esi apzināti slinkojis, tad šodien tas tev pamatīgi atspēlēsies – dzīve tev iedos pliķi sejā. Par laimi, viss ir maināms, tādēļ saņemies un beidz čīkstēt, ja nepieciešams, prasi pēc palīdzības!

#ZIVIS Sarunas, kurās šodien iesaistīsies, palīdzēs apstiprināt kādas aizdomas, kas tev par kādu pēdējā laikā bija radušās. Iespējams atklāsi, ka ir cilvēki, kuriem ir līdzīgi sapņi un cerības kā tev – sadarbība nav slikta doma!

Leave a Comment