21. decembra dienas horoskops– pārmaiņu laiks!

novembra-horoskops-veiksmigas-dienas

#AUNS  jutīsies īpaši spēcīgs un neuzvarams! Šīs sajūtas var pamudināt tevi darīt ko tādu, ko parasti nedarītu – esi uzmanīgs!

#VĒRSIS  šodien nevarēs saprast, ko lai dara – grūti saprast prioritātes! Pie tā var vainot mēness fāzi – tev vajag izvēdināt galvu!

#DVĪŅI  galvā būs kaut kas līdzīgs pavasarim – beidzot jutīsies gatavs savus sapņus pārvērst realitātē, bet tas būs riskanti!

#VĒZIS  pārdomājot dzīvi sapratīsi, ka vēlies izjust jaunas emocijas un iepazīties ar jauniem cilvēkiem, esi atvērts tam kas nāks!

#LAUVA  šodien galva pilna ar visādām domām, tikai izteikt tās ir baigi grūti! Un vispār – tāpat šodien neviens neklausās!
#JAUNAVA  Vajag izmantot šo laiku, lai aizdzītu senās sāpes un smagumus, kas var nospiest tavu brīvības sajūtu!
#SKORPIONS Ja no rīta vēl paveiksi savus pienākumus, tad dienas otrajā pusē varēsi brīvi kā putns nodarboties ar sirdij tuvām lietām!
#STRĒLNIEKS  šī diena var sanākt diezgan emocionāla – kāds uzplēsis vecās rētas. Galvenais ir censties par to nestresot!

#MEŽĀZIS  šodien vajadzētu kaut kur izlādēties, nokratīt visas negatīvās emocijas  – galu galā tuvojas svētki – nost ar slikto!

#ŪDENSVĪRS  šodien tiksi raustīts uz visām pusēm, tāpēc būs grūti kaut ko izdarīt līdz galam. Varbūt labāk tad šodien atpūsties?

#ZIVIS  Tev neliekas, ka ir pienācis laiks nelielām pārmaiņām!? Ja pārvarēsi slinkumu un sāksi kaut ko darīt, tad atklāsi daudz jauna!

Leave a Comment