21. februāra dienas horoskops – laba diena!

veselibas-horoskops-2017

#AUNS  Šodien ne viss izdosies kā iecerēts! Varbūt pat aizies kaut kas šķībi! Bet atceries – pacietība ir panākumu atslēga!

 

#VĒRSIS  Esi šodien mazliet vientuļnieks! Pabaudi laiku vienatnē, jo tā spēsi daudz ko izvērtēt! Ne vienmēr jābūt barā, lai labi justos!

 

#DVĪŅI JĀ, šodien galvenais esi TU nevis visi pārējie! Pie malas pienākumus (cik nu tas ir iespējams) un izbaudi tos mazos mirkļu

 

#VĒZIS  Šodien lieti noderēs tavas leģendārās pielāgošanās spējas! Nepielieto spēku, bet gan manevrē cauri!

 

#LAUVA  Šodien vari sajusties uzlādēts un spējīgs uz lielām lietām! Tomēr pirms piekrīti kādām palīdzēt, izvērtē vai vari to atļauties!

 

#JAUNAVA  Sper soli atpakaļ, varbūt pat nedaudz piekāpies, lai varētu uzmest aci visam no malas, tad arī bilde taps skaidrāka

Lasi vairāk: Mīlestības horoskops nedēļai no 20. līdz 26. februārim

#SVARI  Tava patstāvība un mērķtiecība dzīs tevi uz priekšu un, kā jau parasti, nokļūsti tieši tur kur vēlies!

 

#SKORPIONS Tev šodien būs visapkārt vieni vienīgi kārdinājumi! Saņemies un izvērtē, kuriem ļauties un kuriem nē!

#STRĒLNIEKS  Šī tev būs laba diena, jo izkliedēsi negatīvo enerģiju, kas līdz šim tevi atturējusi no mērķu sasniegšanas!

 

#MEŽĀZIS  tevī pamodīsies tavs romantiskais “es”, kas nozīmēs, ka visu dienu būsi sapņains/sapņaina sirsniņa!

 

#ŪDENSVĪRS  Kad ir sakrājušies daudz jautājumi, labākais ko darīt ir nevis gaidīt arvien jaunus jautājumus, bet meklēt atbildes sevī un apkārtējos

 

#ZIVIS Nu paklau – ja kaut ko vēlies, tad palūdz! Šodien būs grūti tev atteikt Un šodien liela iespēja uz veiksmes devu!

 

Leave a Comment