21. janvāra dienas horoskops– ja vienas durvis aizveras, citas atvērsies!

#AUNS  Idejas šodien var rasties viena pēc otras – par nākotni un iespējām, ko tev tā paver! Ir pat iespējama pilnīga virziena maiņa!

#VĒRSIS  Tev pēdējā laikā nedaudz trūkst pašdisciplīnas! Tāpēc pārskati savas robežas – kur vēlies būt, un kur atrodies šobrīd!

#DVĪŅI  šodien tāds domīgs un sapņains! Domas nevajag izkliedēt -tās vajag mobilizēt, vizualizēt un tad tās pašas realizēsies!

#VĒZIS  šodiena nav laba diena, lai darītu visu kā parasti! Paimprovizē, pamaini kaut ko … kaut vai mazas detaļas!

#LAUVA  Dod maz, saņem daudz! Ar šādu attieksmi šodien vari staigāt pa pasauli, un visiem ierādīt viņu vietu!

#JAUNAVA  Velti šo dienu sev un tikai sev! Iekšējā līdzsvara sasniegšanai vajag sevi palutināt! Pie viena vietas ko citi grib!
#SVARI  Esi piesardzīgs, neskrien ar pieri sienā… Darbojies ar apdomu, un dienas otrajā pusē pasnaud, lai ir enerģija vakaram!

#SKORPIONS Līdzsvars rullē! Līdz ko sapratīsi, ka pēdējā laika “neveiksmes” ilgtermiņā būs tikai veiksmes, varēs durt uz priekšu un rullēt!
#STRĒLNIEKS  dodies atklāt jaunas “teritorijas” – kaut caur internetu – iepazīsties ar cilvēkiem/vietām! Tas pavērs tev acis!

#MEŽĀZIS  Tavas iespējas virzīties uz priekšu un paveikt iecerēto būs atkarīgas no tā, kā pratīsi salikt savas prioritātes! Visu nepaspēsi!
#ŪDENSVĪRS  Lēmumi un izvēles! Tev ir talants saprast ko vēlas citi, un atrast īsto risinājumu, tāpēc šodien ar to būsi populārs!

#ZIVIS  Nospraud sev uzdevumus, citādi paliksi pārāk izklaidīgs! Vakarā nevajag sēdēt mājās citādi draud uznākt “besis”, kas tev nepatiks!

Leave a Comment