21. jūlija horoskops – darba pilnas rokas!

#AUNS  Tik daudz ko jau esi sasniedzis un ja gribas vēl vairāk – būs šodien tā smagāk jāpastrādā, bet vismaz progress būs redzams! Centies saglabāt pacietību un nesasteigt neko, citādi vari zaudēt to, ko jau esi ieguvis!

#VĒRSIS Šodien esi tā pamatīgi sev sakrāvis virsū darbus, tava neizmērojamā aizrautība neļaus tev ne uz brīdi atvilkt elpu. Lai gan parasti tu konstruktīvu kritiku uzskati par nepieciešamu, šodien to galīgi negribēsies dzirdēt.

#DVĪŅI  Tu jau ilgi fantazē par veidiem, kā sākt pelnīt vairāk un gūt panākumus karjerā – laiks pārvērst šos plānus realitātē. Galvenais, lai viss būtu kārtīgi pārdomāts. Tava nākotnes laime ir atkarīga no šodienas disciplīnas.

#VĒZIS  Tu šodien pilnīgi noteikti nevari atļauties sapņot un neko nedarīt – centies turēties pretī šai vēlmei un uzliec sev par pienākumu izdarīt vismaz vajadzīgo minimumu – ja tas līdz, dod sev pats solījumu!

#LAUVA  Šī diena pilnīgi noteikti nebūs viegla, gribēsies tik daudz ko izdarīt, bet nesapratīsi ar ko sākt. Apstājies un pārdomā savas patiesās vajadzības. Centies meklēt kompromisus – tev nav jāatsakās no tā, ko vēlies!

#JAUNAVA Šodien būsi nervozs, jo tik daudz ko esi apsolījis un gribās jau arī to visu izpildīt. Par laimi, ātri vien sajutīsi, kā darbu saraksts rūk un atkal varēsi uzelpot. Ja vari, palaid vaļā vadības grožus!

#SVARI  Šodien nāksies pārsvarā rēķināties ar saviem spēkiem, jo apkārtējie nebūs pietiekami atsaucīgi. Centies būt aktīvāks un izrādīt iniciatīvu. Nedusmojies par papildus uzdevumiem – pēc tam būs vieglāk!

#SKORPIONS Neļaujies slinkumam un pabeidz iesākto. Uzmanies no tiem, kuri vēlas no tevis naudu, liela iespēja, ka to pēc tam neatgūsi. Tavas lielākās kļūdas šodien var rasties tieši neuzmanības dēļ – turi acis vaļā!

#STRĒLNIEKS  Neļauj sīkām problēmām sabojāt tavu dienu, izvedot tevi no līdzsvara. Centies būt savaldīgs, ja kāds tev tiešām traucē, labāk uzgriez viņiem muguru nekā centies kaut ko pierādīt – tas būs kā runāt ar sienu!

#MEŽĀZIS  Lai ko tu šodien arī darītu atceries, ka kvalitāte ir svarīgāka par kvantitāti. Būsi noskaņots sasniegt iecerēto jau šodien – nekas tevi nespēs apturēt. Pateicoties mēness pozitīvajai ietekmei, būsi apveltīts ar milzu enerģiju.

#ŪDENSVĪRS  It kā parasta diena  un tu zini, kas tev ir jādara, tomēr gribēsies darīt nevis to, kas būtu jādara, bet pievērsties personīgajām lietām, kuras patiesībā var pagaidīt. Centies turēt dotos solījumus!

#ZIVIS Šodien tevi iespējams pārsteigs kāda nejauša tikšanās – pagātne atkal parādīsies tagadnē un tevi tas var pamatīgi iespaidot. Nav īstā diena, lai uzsāktu jaunus darbus vai projektus, jo neesi pietiekami koncentrējies!

Leave a Comment