22. aprīļa horoskops – tev nekur nav jāsteidzas!

#AUNS Šodien var gadīties, ka jutīsi, ka kāds tevi mēģina maldināt, nesēdi rokas klēpī salicis, pievērsies patiesības meklēšanai! Dzirdot patiesību beidzot spēsi pieņemt pareizos lēmumus un rīkoties, lai sasniegtu mērķi!

#VĒRSIS Šodien tavā virzienā nāks dažādas negatīvas enerģijas, tāpēc ir svarīgi saglabāt pozitīvu prātu, arī visums palīdzēs tās absorbēt. Nebūs viegli izšķirties par pareizo rīcību, nav arī kur steigties, nogaidi!

#DVĪŅI Jo skaidrāk apzināsies, ko tu jūti un ko tu gribi, jo vieglāk būs virzīt sevi pareizajā virzienā, visums palīdzēs rast spēku! Mēness iespaidā atausīs kāds pagātnes notikums, kuru būs nepieciešams paanalizēt.

#VĒZIS Ir laiks nošķirt sevi no ikviena, kurš šaubās par tavām idejām – skepticismam šodien nav vietas tavā dzīvē! Tavām vīzijām nav nepieciešami apstiprinoši fakti vai atbalsts – vienkārši paļaujies uz visuma gādību!

#LAUVA Šī diena tev būs izaicinājums – emocijas, idejas un vēlmes viena ar otru būs konfliktā. Ievēro, ja tiec vilkts dažādos virzienos, visums patiesībā vēlas, lai tu pastāvi uz vietas – vispirms atrodi balansu un tad rīkojies!

#JAUNAVA Tas kas vienā mirklī var likties kā vislabākā ideja uz pasaules jau nākamajā dienā var šķist kā milzīga kļūda – tādēļ nesteidzies ar izvēli, izvērtē savas vēlmes un reālās iespējas. Atver savu sirdi mīļajiem!

#SVARI Šodien ir jāpievēršas domām un plāniem par nākotni. Izjutīsi enerģijas normalizēšanas, kas ļaus atgriezties ierastajās sliedēs. Lai saprastu apkārtējo rīcības jēgu, ir vērts paskatīties uz visu no viņu skatu punkta!

#SKORPIONS Tev šodien gribot vai negribot, bet nāksies pielāgoties situācijai un citiem cilvēkiem, jo izrādās, ir arī stūrgalvīgāki cilvēki par tevi! Tev ir jāmācas nošķirt kas ir tavas reālās vajadzības un kas tikai mirkļa iegribas!

#STRĒLNIEKS Pievērs vairāk uzmanības tam, ko citi runā vai arī palaidīsi garām neticamu iespēju. Tava sirds un prāts šobrīd mazliet konfliktē, tāpēc nebrīnies, ja būsi neizlēmīgs un apjucis, bet drīzumā tas nokārtosies!

#MEŽĀZIS Šodien mēness iespaidā piedzīvosi ne vienu vien atklāsmi, kas ļaus tev labāk saprast cīņas, ar kurām pēdējā laikā biji saskāries. Atklāj savas bailes un uztraukumus kādam tuvam cilvēkam, saņemsi labu padomu!

#ŪDENSVĪRS šajā dienā, īpaši no rīta, atrodi laiku ko veltīt sev, tikai sev, pārdomājot svarīgākās lietas, iegūstot skaidrību. Pēc tam būs vieglāk tikt galā ar šo dienu, lai kādas pārmaiņas arī notiktu – tu būsi tam gatavs!

#ZIVIS Lai diena izdotos kā vēlies, ir svarīgi saglabāt skaidru prātu, neļaujoties sīkumiem tevi novirzīt no mērķa. Apkārtējo rīcība tevi mulsinās, tā vietā, lai lauzītu galvu par to, kas notiek, vienkārši pajautā!

Leave a Comment