22. jūlija horoskops – laiks atklātām sarunām!

#AUNS  emociju uzplūdi var radīt grūtības šodien pieņemt objektīvus lēmumus, labākā stratēģija – nogaidīt, līdz atgūsti skaidrību!

#VĒRSIS  izvairies no konflikta situācijām, ja vien negribi sev un citiem pabojāt dienu – labāk pievērsies savām vajadzībām!

#DVĪŅI  šī diena, lai kā arī būtu plānota, virzīsies spontāni – negaidītas tikšanās un interesantas iepazīšanās!

#VĒZIS  šodien labāk neuzsākt nopietnus darbus, kamēr nav izkliedēts apjukums, izrunājies ar kādu uzticamu cilvēku!

#LAUVA  vajadzētu atgriezties realitātē – tevī mītošais optimisms + rozā brilles neļauj saskatīt lietu patieso būtību!

#JAUNAVA šodien centies ievērot mērenību – gan darbā, gan atpūtā! Tev labvēlīgais zvaigžņu stāvoklis radīs lieliskus pārsteigumus!

#SVARI  esi atklāts pret sevi – pārdomā savus mērķus un pagātnes notikumus, lai nepieļautu vecās kļūdas!

#SKORPIONS laiks pārstāt slinkot un sākt kaut ko darīt – vasara jau ir pusē! Par laimi mēness ietekmē tava enerģija tiks pilnībā atjaunota!

#STRĒLNIEKS  dienas pirmo daļu pavadīsi sapņainā noskaņojumā, bet pārāk neatslābsti – var rasties fantastiskas iespējas, nenokavē tās!

#MEŽĀZIS  brīnumainā kārtā šodien viss notiks kā plānots, sajutīsi, ka nav nekā neiespējama – neaizmirsti par to visumam pateikties!

#ŪDENSVĪRS  uzticies saviem instinktiem, mēness ietekmē šodien tie ir nekļūdīgi! Iespējams dzīvē notiks straujas pārmaiņas!

#ZIVIS Mēness iespaidā darbi tik labi nevedīsies, vairāk gribēsies pasapņot – vismaz izdosies pārdomāt dzīvi un kā rīkoties tālāk!

Leave a Comment