23. jūlija horoskops – ieklausies sirdsbalsī!

#AUNS  Būs grūti atklāti paust savas domas, jo vairāk domāsi par citu jūtām, nekā pats par savām. Toties labā ziņa ir tā, ka vai plīsīsi pušu no enerģijas pieplūduma – ideāla diena, lai tiktu galā ar iekavētajiem darbiem/uzdevumiem.

#VĒRSIS Šī diena paies pagātnes noskaņās un būs diezgan emocionāla – vēlēsies atjaunot saikni ar kādu ģimenes locekli vai cilvēku no pagātnes. Kavēties atmiņās vari tik ilgi, kamēr vien tas neietekmēs tavus pienākumus!

#DVĪŅI Šodien tavas dotības pateicoties Merkūram tiks paceltas jaunā līmenī. Tev būs viegli uzsākt sarunu ar gandrīz ikvienu, tomēr apkārtējiem tavs neizskaidrojamais entuziasms var likties nogurdinošs.

#VĒZIS  tu varētu pārsteigt pats sevi ar reakciju, kad kāds tevi mēģinās izaicināt aizstāvēt savas domas un uzskatus. Šodien būsi īpaši neatlaidīgs mirkļos, kad jutīsies emocionāli apdraudēts – uzmanies!

#LAUVA  Tava zvaigzne ir uzlēkusi – tas nozīmē, ka piesaistīsi apkārtējo uzmanību, lai kur tu arī dotos. Liksies, ka atrodies uz skatuves, prožektoru apspīdēts. Tas nenozīmē, ka tev ir jāatklāj par sevi viss. Ļauj visumam darboties!

#JAUNAVA Gribi to vai nē, bet arī tevi šodien apkārtējie ievēros vairāk nekā parasti. Tev gribēsies tik daudz ko stāstīt un piedāvāt savus padomus, bet tai pat laikā neesi pārliecināts, vai vajadzētu atklāt savus noslēpumus – dilemma!

#SVARI  Šodien panākumu atslēga ir dalīties savās idejās ar kolēģiem/biedriem, jo šī brīža saules pozīcija gandrīz vai garantē sapņu piepildīšanos. Tu vari būt laimīgs, jo viss kosmoss ir tavā pusē – izmanto to!

#SKORPIONS Lai gūtu panākumus tu esi gatavs uz gandrīz visu, tai skaitā nolikt malā savas personīgās jūtas. Tomēr apdomā vai nākotnē nebūs jānožēlo iepriekš izdarītais. Gribēsi tikt sadzirdēts un novērtēts.

#STRĒLNIEKS  Šodien tu pats kulsies pa paša sarīkoto ziepju operu – ja gribi tikt no tās prom un beidzot gūt skaidrību, pārstāj vērpt intrigas un vienkārši esi atklāts pret apkārtējiem. Dod tuvajiem lielāku brīvību!

#MEŽĀZIS  Lai gan normālā situācijā tas ir pēdējais, par ko tu vēlētos runāt, šodien gribēsies izrunāt attiecības līdz pat pašai saknei. Atceries, ka mīlestībai nav jābūt ideālai un perfektai, galvenais ir mīlēt no sirds!

#ŪDENSVĪRS  Šodien izjutīsi blokādi no apkārtējiem – būs grūti tikt pie vārda. Lai tā arī ir, nepretojies – viņi savā starpā izcīnīsies, bet tu beigās varēsi teikt gala vārdu. Galvenais, neuztver to, kas šodien notiek nopietni!

#ZIVIS Šodien būs mazliet savādi – nespēsi atklāti runāt par savām jūtām, lai gan parasti ar to problēmas nav. Tas viss liecina, ka tava sirds un prāts ir konfliktā, tātad šodien vajadzētu likt uzsvaru uz to!

Leave a Comment