23. marta horoskops – meklē īsto ceļu!

#AUNS Jaunā nedēļa iesāksies pozitīvā noskaņojumā, kas padarīs šo dienu izteikti produktīvu un veiksmīgu. Pēdējā laikā sevi arvien labāk saņem rokās! Turpini tādā garā! Izkliedē neskaidrības, kas tevi nomāc, vaicājot tieši!

#VĒRSIS Dienas pirmajā daļā nebūs viegli koncentrēties ierastajiem darbiem, jo pavasaris arvien vairāk ienāk tavā galvā! bet paturi savu prieku pie sevis, jo apkārtējie gan var būt nedaudz īgni – neuztraucies, tas nav saistīts ar tevi!

#DVĪŅI Lai gan parasti visu jau esi izplānojis, šodien attapsies, ka viss nav izdarīts. Tas nekas, tikai, galvenais, neesi ietiepīgs šodien! Meklē kompromisus, un tādā veidā atradīsi īsto ceļu! Ja nepieciešams, prasi visuma vadību!

#VĒZIS Pirmā lieta, ko tev šodien ir jādara – jāsaplāno viss, tai skaitā, jāatrod laiks, lai izdarītu iekavētos darbus, citādi viss nežēlīgi sakrāsies! Neliedz tuvajiem cilvēkam savas jūtas! Un beidzot ķeries klāt tām idejām, kuras visu laiku atliec!

#LAUVA šī diena nebūs no tām vieglākajām,  iespējams tiksi nedaudz izsists no ierindas-tas palīdzēs saprast daudzas lietas un meklēt kompromisus! Vismaz labums no tā ir tāds, kas spēsi iemācīsies par sevi ko jaunu!

#JAUNAVA Šodien mēness ietekmē mērķi, uz kuriem tu strādā pēdējā laikā, var sākt realizēties, bet tikai ar nosacījumu, ka tu nepadosies pie pirmajām grūtībām! Tev vajadzētu sākt arī veltīt mazliet vairāk uzmanības tuvajiem cilvēkiem!

#SVARI šodien varētu būt nedaudz nomākts un saraucies par kko – tevi vienkārši pamatīgi bija iespaidojis nesenais saules aptumsums! Uzraksti savas bažas uz papīra – tas palīdzēs saprast, kā visu atrisināt + iegūt prāta skaidrību!

#SKORPIONS Šodien, kā arī turpmākajās dienās zvaigznes saka, ka būs jāsaņem sevi tā pamatīgāk rokās, jo būs daudz atbildību un daudz nodarbes! Tāpēc atvēsini galvu, un izvērtē savus plānus, lai ar jaunu sparu varētu mesties cīņā!

#STRĒLNIEKS Šodien būs īpaša diena, pāries bailes no citu cilvēku viedokļiem par tevi, tāpēc arī tev pašam gribēsies būt atklātam! Parunāt.. izteikties! Ja tiksi galā ar pienākumiem, varēsi beidzot pievērsties arī sirdslietām..

#MEŽĀZIS Šodien brīvdienu iespaidā būsi tāds melanholisks un romantiski sapņains – ko lai dara, ja tu iztērēji enerģiju, nevis uzlādēji to?! Toties šodien ir labs laiks, lai kādam pastāstītu par savu sapni/mērķi – radīsi jaunu ceļu, kā to realizēt!

#ŪDENSVĪRS Tev šodien mēness iespaidā var rasties vēlme izpausties/ izrunāties, pats interesantākais, ka tas var notikt ne tikai ar tuvajiem, bet arī pilnīgi svešiem cilvēkiem! Dari to, jo emociju izklāstīšana nāks par labu!

#ZIVIS šīs dienas iespaidā būsi mazliet uzvilkts, bet tai pat laikā arī nedaudz impulsīvs, nebaidies, ja pats nesaproti virzienu- zvaigznes zina ko dara! Šī nedēļa būs izteikti aktīva, tāpēc sāc jau laikus sakārtot savas prioritātes!

Leave a Comment