25. septembra horoskops – neklausies citu muļķībās!

#AUNS  Beidzot sapratīsi, kas īsti notiek, tagad viss ir atkarīgs no tevis – atstāt to kā ir vai beidzot ieviest kādas pozitīvas pārmaiņas!

#VĒRSIS  Citu neapmierinātība šodien nav saistīta ar tevi – atslābsti! Labāk neliecies par viņiem ne zinis un pievērsies savām lietām!

#DVĪŅI  Parūpējies par sevi vispirms un tad dodies glābt citus! Centies sevi nepārslogot, lai brīvdienās varētu atslēgties!

#VĒZIS  Neklausies citu spriedelējumos par tavu dzīvi – tu pats labāk zini, kas tev ir vajadzīgs, vajag ieklausīties sevī!

#LAUVA  Izbaudi šo vieglo piektdienu, viss lēnām notiek un tu jau spēj saredzēt finišu! Vakarā var droši atlaist vadības grožus!

#SVARI Paskaties atpakaļ, cik daudz jau ir izdarīts, analizē savu rīcību un kļūdas – ir laiks mainīt stratēģiju, lai nepieļautu vecās kļūdas

#SKORPIONS Negaidi, kad citi visu izdarīs tavā vietā – šobrīd tev ir jāparāda, ka spēj kontrolēt situāciju un attiecīgi rīkoties!

#STRĒLNIEKS  neesi stūrgalvīgs – ja nemeklēsi risinājumus, nekur uz priekšu netiksi + sabojās brīvdienas sev un citiem!

#MEŽĀZIS  Ja reiz esi ko nolēmis, tevi vairs neapstādināt! Galvenais saprast, kur var būt kādi šķēršļi un apiet tos!

#ŪDENSVĪRS  Gribēsies visu izdarīt ātrāk un labāk par citiem, tieši tāpēc nedrīkst steigties, citādi kļūdas būs neizbēgamas!

#ZIVIS Var parādīties jaunas izaugsmes iespējas, kuras nevar laist garām! Vakaru pavadi mierīgi – plāno savu nākotni..

Leave a Comment