26. februāra dienas horoskops– pacietību, viss notiks!

#AUNS nebiadies no izaicinājumiem un meklē jaunus ceļus, kā realizēt savus sapņus – tas nav tik sarežģīti kā tu domā, svarīgākais ir zināt mērķi!

 

#VĒRSIS beidzot esi sagaidījis piektdienu, bet vēl vajag saņemties un pieņemt kādu svarīgu lēmumu, ko esi pieturējis ļoti ilgu laiku – zvaigznes beidzot ir tam labvēlīgā stāvoklī

 

#DVĪŅI  Šodien var mosties piedzīvojumu meklētājs tevī(vai arī tusētājs– atkarīgs no noskaņojuma)! Nedēļa vēl nav beigusies, bet vai tas tevi varēs apturēt? HA!

 

#VĒZIS Vēlēsies kaut ātrāk diena būtu galā un sāktos brīvdienas. Atklāsi sevī jaunas spējas – tu daudz skaidrāk “lasīsi” cilvēkus, ja to gribēsi! Tāpēc meklē atbildes!

 

#LAUVA  ja vien iespējams, pavadi šo dienu(vai vakaru) draugu kompānijā – tas dos tev vajadzīgo enerģiju, lai pieveiktu šo nedēļu! Pārdomā, kas tavā dzīvē ir svarīgākais( drīz sapratīsi, kāpēc)

 

#JAUNAVA  Lieliska diena – šodien pilnīgi dzirksteļos, gan kaislību joma, gan priekā, viss pateicoties visuma gādīgajai rokai! Neaizmirsti par saviem mīļajiem!

 

#SVARI  Lai atjaunotu iekšējo mieru pēc garās darba nedēļas, vajag nedaudz pabūt pie dabas, vienatnē ar sevi un savām domām – elpo dziļi!

 

#SKORPIONS Gribi zināt iemeslus, kas un kā un kāpēc notiek!? Nu tad lūk – ar  šodienu  apskaidrība sāks rasties! Tagad tikai vajag ieelpot dziļi un apdomāt kā tālāk rīkoties, galvenais– neko nesasteigt!

 

#STRĒLNIEKS  izdosies uzstādīt konkrētus mērķus, efektīvi darbosies kritiskā domāšana, kas neļaus aizšaut greizi! Brīvdienās solās būt piedzīvojumiem bagātas, vai esi gatavs būt spontāns?

 

#MEŽĀZIS  Tavā dzīvē ir nepieciešamas pārmaiņas, pārāk ilgi esi iestrēdzis pelēkajā, ikdienas rutīnā –nu kaut vai nelielas, tas ļaus skaidrāk saskatīt ko vēlies un kā to sasniegt

 

#ŪDENSVĪRS  Tad kad tu noliec malā savu kritiku un uz lietām paskaties neitrāli, no tevis sanāk vislabākais padomdevējs! Cilvēki to šodien novērtēs, tāpēc arī attiecību jomā turpmāk veiksies labāk!

 

#ZIVIS beidzot nostabilizēsies tavas domas un darbības, kas palīdzēs kvalitatīvāk risināt problēmas un zināt ko vēlies. Tikai nedomā, ka viss notiks pats no sevis, būs arī sava roka jāpieliek un ja nepieciešams– jāprasa pēc palīdzības!

Leave a Comment