27. jūlija horoskops – uzzināsi daudz jauna!

#AUNS  uzzināsi tādus jaunumus, kas liks tev mainīt savas domas par kādu! Bet kopumā, šī būs brīnišķīga pirmdiena – darbi padosies viegli!

 

#VĒRSIS  Izdosies iegūt objektīvāku skatījumu uz lietām.  Nemaini to ko tu dari, nekādi kompromisi nav iespējami!

#DVĪŅI  neesi pieradis, ka ar tevi auklējas un izrāda rūpes, bet šodien ļaujies tam. Neriskē ar to, ko baidies pazaudēt

#VĒZIS  saņemsi enerģijas lādiņu no visuma, kas palīdzēs tikt galā ar šo dienu. Ar apkārtējiem dalies savās jūtās ne uzskatos

#LAUVA  tava prātošana par to, ka citur ir labāk tikai radīs liekas problēmas. Iemācies saredzēt skaisto un patieso!

#JAUNAVA  kāds, ko tu esi galīgi aizmirsis, patiesībā par tevi daudz domā, šodien to saredzēsi. Ņem vērā to, ko saka tava sirds!

#SVARI  neesi skeptisks, bet izmanto labu iespēju! Tuvākajā laikā tevi sagaida pārmaiņas, saglabā atvērtu prātu!

#SKORPIONS nebaidies skatīties acīs patiesībai, no tās neizbēgsi. Mēģini kontrolēt savas emocijas, lai saglabātu skaidrību galvā

#STRĒLNIEKS  padomā labi pirms pieņem lēmumu, īpaši, ja tas saistīs ar naudu. Tev nav iemesla būt skaudīgam par to kas ir citiem, tās ir ilūzijas!

#MEŽĀZIS  vai tu esi spējīgs darīt to, kas ir nepieciešams, lai sasniegtu savu mērķi? Laiks izprast savas jūtas un sakārtot prātu

#ŪDENSVĪRS  beidzot atklāsies informācija, ko jau sen meklēji. Nenoslēdzies sevī, bet gan dalies savās jūtās ar mīļajiem!

#ZIVIS šodien velti savu laiku citiem, notiks spēcīga enerģijas apmaiņa. Pieskati savus pirkumus, vai tie ietilpst tavā budžetā?

Leave a Comment