27. jūnija horoskops – negrimsti pagātnē!

#AUNS  šī būs veiksmīgākā nedēļas diena – ne tikai strādājot, bet arī vakarā tevi sagaida patīkami pārsteigumi! Nebēdā, ka tik ātri atkal būs jāsāk strādāt – tev atpūta ir bijusi pietiekami!

#VĒRSIS  Ieskaties beidzot acīs realitātei, negaidi, kad viss sakrīt tev uz galvas. Esi vienreiz atklāts pret sevi – tu zini savus trūkumus un kā tos labot – laiks pārvarēt  bailes, visums tev palīdzēs!

#DVĪŅI  šodien darbi ies no rokas un tev būs iespēja apkārtējiem parādīt sevi no tās labākas puses, citu domas par tevi mainīsies uz labo pusi! Atrodi laiku arī sev un savām vajadzībām!

#VĒZIS  Šodien darbi tik labi neies uz priekšu, jo būsi iegrimis pagātnē. Pirms vari uzsākt jaunu dzīves posmu, vispirms jānoslēdz visas darīšanas ar pagātni – piedod un aizmirsti!

#LAUVA  Saule tevi šodien pozitīvi ietekmēs, jutīsi kā atgriežas spēki, tāpēc  nešaubies par savām spējām, šobrīd nekas nestāv tavā ceļā – arī visums visu uzrauga – tu esi drošībā!

#JAUNAVA Liec darbus pie malas – šodien tava prioritāte ir parūpēties par sevi – īpaši savu veselību. Ieklausies savā sirdī – tev pavērsies jauns skats! Centies saprast arī apkārtējo viedokli.

#SVARI  Šī diena tev būs mazliet dīvaina, jo nebūs ierastā ritma. Neuztraucies, ja nespēj ar visu tikt galā – jo lēnāk visu darīsi, jo kārtīgāk sanāks – tikai tam ilgtermiņā ir nozīme!

#SKORPIONS Tev šodien visums šodien palīdzēs atvērt jaunas durvis, ja vien neļausi negatīvām domām pārņemt tavu prātu, tev ir jāatver acis un jāierauga, cik laba ir tava dzīve. Esi pateicīgs!

#STRĒLNIEKS  Lai gan šodien diemžēl ir darba diena, tā paies ātri, neizjutīsi to tik smagi.  Izvairies no nopietnu lēmumu pieņemšanas – mēness ietekmē tavas prāts šobrīd nav harmonijā ar sirdi!

#MEŽĀZIS  Šajā dienā pār tevi nāks atklāsme – tu esi vienīgais, kas tev traucē sasniegt mērķus – laiks beigt darīt sev pāri un beidzot sākt dzīvot tā kā tu to vēlies! Var prasīt palīdzību visumam!

#ŪDENSVĪRS  Lai kā arī gribētos – aizmirsti par mēģinājumiem ietekmēt citus – šodien labāk tiec galā ar sevi un tad vari pievērties citu problēmām! Netērē lieki naudu, kas zina, kādi tēriņi nākotnē būs..

#ZIVIS tev gan ir labi –  par nākotni šobrīd galīgi nav jāuztraucas – viss notiks, kad būs pienācis laiks. Tāpēc vienkārši ir jāizbauda šī vasara un šī diena, pat ja vispirms nāksies pasvīst darbojoties.

Leave a Comment