28. maija horoskops – izteiktajiem vārdiem ir milzīgs spēks!

#AUNS  saglabā ticību tam, ka viss nokārtosies. Ja neizproti savas emocijas, izrunājies ar tuvu draugu; piebremzē nedaudz.

#VĒRSIS  tu vari tikt galā ar visu, kas šodien notiks! Saglabā pacietību un esi pārliecināts par saviem spēkiem; nenožēlo izdarīto.

#DVĪŅI  pavadi laiku ar mīļajiem, lai apmierinātu savas emocionālās vajadzības. Centies būt objektīvs, kad kāds prasa tev pēc padoma.

#VĒZIS  kad tev liekas, ka zini visu, informācija ko iegūsi var izmainīt tavu plānu virzienu pilnībā. Palaid vaļā pagātni un dzīvo tagad!

#LAUVA  tevī mītošais optimisms palīdzēs šodien izdarīt daudz, atliek vien rīkoties. Pārskati savas finanses- vai tu netērē par daudz?
#SVARI izvairies no konfliktiem, patiesību tā pat neizdosies uzzināt. Vislabāk šodien ir pievērsies savām fiziskajām un garīgajām vajadzībām

#SKORPIONS vēlme tērēt naudu, kura tev nav, šodien būs īpaši spēcīga. Daudzi mēģinās ietekmēt tavus plānus- to būs diezgan daudz.

#STRĒLNIEKS  šodien jutīsies apjucis, nogaidi, līdz atgriezīsies skaidrība. Dienas plāni tāpēc var neizdoties, labāk rīkojies spontāni.

#MEŽĀZIS  atceries ievērot mēru- nepārstrādājies, atpūta arī ir vajadzīga. Dvīņu zvaigznāja ietekmē sajutīsi kreativitātes pieplūdumu.

#ŪDENSVĪRS  koncentrējies uz sevi, pavadi dienu mierā lai atgūtu garīgo un emocionālo balansu. Šodien jutīsies neizprotami noguris.

#ZIVIS ir jāievieš lielāka skaidrība par saviem mērķiem, ja vēlies, lai tie izdotos. Neņem galvā citu slikto omu – tas nav saistīts ar tevi!

Leave a Comment